Circu slavi svoj osmi rođendan fantastičnom novom kolekcijom

Više slika

Više slika

Circu slavi svoju osmu godišnjicu, i kako bi obeležio ovaj poseban događaj, slavni brend posvećen deci odlučio je da lansira novu kolekciju koja će im pomoći da istražuju svet oko sebe, svoja interesovanja i sve što ih zanima…

Dizajnirani sa pažnjom usmerenom na detalje i velikom posvećenošću dečijem svetu, ovi komadi će vam omogućiti da svom detetu podarite spavaću sobu u kojoj će moći da uživa, odrasta i raduje se, stvarajući jedinstvene uspomene i iskustva koje pažljivo koračaju po granicama dečjeg sveta i njihove mašte. Kao i uvek do sada, Circu kolekcija nameštaja deluje kao da je satkana od snova…

Koren lotosa raste kroz zemlju, prolazi kroz vodu i cveta iznad njene površine, predstavljajući ciklus života, smrti i ponovnog rođenja. Iako on ima veliki značaj u mitovima i legendama mnogih kultura, ponovno rođenje i stvaranje su najuočljiviji simboli koji se sa njim povezuju. Lotos ljuljaška za bebe budi ovaj divni simbolizam kroz svoj organski, ovalni oblik – krevetac dolazi sa odvojivim gnezdom za spavanje za laku prenosivost, nudeći bezbedno i udobno mesto za vašu bebu.

Inspirisan Alisom u Zemlji čuda, Bunny Floor Mirror je savršen komad koji dodaje slatkoću i ukrašava svaku dečiju sobu. Ovaj stilizovan i neverovatan komad obećava da će odvesti vaše mališane u svet fantazije gde mogu istraživati svoje najluđe snove dok ih očarava lepota prirode.

Razvijanje ljubavi prema čitanju u mladom uzrastu je divan način za podsticanje doživotne navike čitanja i učenja. Knjige prenose decu u različite svetove, podstiču maštu i kreativnost, stimulišu kognitivni razvoj i sposobnost koncentracije. Bubble Gum je funkcionalna polica za knjige za decu sa ugrađenim kutkom za čitanje sa udobnim sedištem i LED svetlom na vrhu. Ova posebna polica takođe sadrži otvorene pregrade za dekor i sitnice, kao i dodatne odeljke za skladištenje kako bi se organizovale igračke, pribor za umetnost ili druge stvari. Kao topao i udoban dodatak za sedenje, Baloo stolica, inspirisana poznatim opuštenim i bezbrižnim medvedom iz filma "Knjiga o džungli", je fantastična aktivna stolica, idealna za razne aktivnosti kao što su čitanje, crtanje, učenje ili igra za decu koja su fascinirana životinjskim carstvom.

Da li ste ikada sanjali o svetu fantazije sa maršmelouom, stablima od slatkiša i rekama čokolade? Marshmallow su dva dečija stola namenjena da podstaknu neograničenu maštu i celokupni razvoj. Ovaj sto je kao prazno platno gde dete odlučuje o aktivnosti i može koristiti svoju maštu da stvori priče, igra se, razvija socijalne i kognitivne veštine, izražava kreativnost, eksperimentiše sa bojama i oblicima i ostvari svoje ideje. Marshmallow promoviše rano učenje, kritičko razmišljanje i kognitivni razvoj, dok istovremeno budi radoznalost i maštu.

Prilikom dizajniranja dečije sobe, prvo pitanje koje možete postaviti je: "Kako mogu pretvoriti ovaj prostor u igraonicu gde će moje dete imati puno zabave?" Prvo, odlučite se za temu koju vaše dete voli. Na primer, kraljevi i kraljice su česti likovi u dečjim pričama. Oni dodaju dašak kraljevske atmosfere i avanture pričama, osvajajući maštu mladih čitalaca. Kraljevska radna soba sadrži dvoje bočnih vrata, fioke i dodatne police za skladištenje, spajajući bajku sa funkcionalnošću, predstavljajući zabavan način da se deci pomogne da se naviknu na koncentraciju i sedenje za radnim stolom od najranijeg uzrasta.

Ako više volite sobu sa temom slatkiša baziranu na univerzumima Alise u Zemlji čuda ili Vilija Vonke, lagana Bonbon stolica čini se kao pravi udoban i ergonomski komad za to. Druga opcija može biti avanturističko putovanje otkrića sa Merida Corner Bed. Inspirisan filmom Hrabra, ovaj komad prenosi poruku snage, hrabrosti i samoljubavi, u kojoj deca mogu postati ono što žele biti.

Pande su verovatno najslađe i najinteresantnije životinje na planeti. Njihova izuzetna mekoća je tako očaravajuća da ih lako povezujemo sa srećom, radosti i ljubavlju. Jedna od najpoznatijih pandi u animiranim filmovima je trapavi, simpatični i neobični junak Po iz filma "Kung Fu Panda". Po je džinovska panda i sanja da postane vešt majstor borilačkih veština. Priča prati Poovu potragu za samootkrivanjem dok uči o pravom značenju kung fua i važnosti unutrašnje snage i vere u sebe. Ovaj izuzetan lik inspirisao je ovu izuzetno mekanu stolicu sa temom životinja koja slavi priču hrabrosti, upornosti i moći verovanja u sebe.

"Zamislite sve divne stvari koje se nikada neće desiti ako im ne dozvolite." Iz filma "Up", ovaj citat je inspirisao seriju Fantasy Air. Koferi simbolizuju avanturu, i znamo da su deca pravi istraživači u epskim avanturama svog maštovitog sveta. Iza ovih ikoničnih serija, Fantasy Air Baby Changer kombinuje estetsku privlačnost sa praktičnim karakteristikama. Ovaj magični sto za presvlačenje beba ima tri fioke sa dovoljno prostora za skladištenje, udobnu i lako perivu podlogu za presvlačenje na gornjoj površini i odvojeni prostor za odlaganje bebi proizvoda. Njegov nekonvencionalan oblik će napraviti izjavu u dečijoj sobi."

Luxury Experience