Bugatti Home predstavlja izuzetnu kolekciju na Milanskoj nedelji dizajna 2024

Bugatti Home, poznat po svojoj sintezi luksuza i inovacija, predstavio je svoju najnoviju kolekciju tokom Milanske nedelje dizajna, pokazujući rafiniranu evoluciju svoje filozofije dizajna.

Vlasnici Bugatti automobila sada mogu da učine da njihovi domovi izgledaju jednako elegantno kao i njihova omiljena vozila. Još jednom sarađujući sa Luxury Living Group kolekcija je svedočanstvo vekovnog nasleđa izuzetnosti i precizne izrade brenda Bugatti.

Predstavljanje kolekcije je održano u mirnim vrtovima Palazzo Chiesa, ekskluzivnom ambijentu koji priliči sofisticiranosti brenda Bugatti. Ovde su gosti bili počašćeni jedinstvenim prikazom koji je neprimetno prešao sa uglađenih linija najnovijeg Bugatti rodstera, Mistrala, u svet Bugatti Home.

Jedan od vrhunaca izložbe bila je jukstapozicija materijala, sa peskarenim aluminijumom u kontrastu sa sirovim hrastom, odražavajući čistoću i autentičnost sinonime za automobilski dizajn kompanije Bugatti. Ovaj naglasak na izradi i autentičnosti proširuje se na saradnju sa Sahrai Milano, gde su ikonični komadi kolekcije bili izloženi zajedno sa renomiranim dizajnom tepiha i tekstila.

Kolekcija za 2024. oličava bezvremensku prefinjenost, koristeći samo najkvalitetnije materijale kao što su evropski hrast, staklo i metalik lak. Integracija prirodnih i tehnoloških elemenata, transparentnost i čvrstoća stvaraju upečatljive kontraste koji naglašavaju suštinu Bugatti dizajna.

Možda najdramatičniji komad je sofa Type_3. Završena u Bugatti plavoj boji, izgleda izuzetno, a ako imate novca, Bugatti vam nudi i varijante fotelja, ležaljki i otomana. Druga sofa nazvana Type_1 ima naslone inspirisane Bugatti poznatom stilskom linijom u obliku potkovice. Slična je priča i sa stolom Type_7 koji bi mogao biti savršen za kućnu kancelariju.

Najnovija Bugatti linija nameštaja takođe uključuje veliki trpezarijski sto sa staklenom pločom sa dve velike aluminijumske nogare. Sto dopunjuju stolice Type_5 sa ramovima napravljenim od laganih karbonskih vlakana i ručno obojenim tečnim aluminijumskim metalom. Ova inovativna upotreba materijala i principa dizajna dodatno je ilustrovana u radnom stolu Type_7, gde se funkcionalnost susreće sa estetskom privlačnošću sa pametnim sklopivim i integrisanim fiokama.

Sa svojom mešavinom stilova i materijala, Bugatti Home kolekcija je proslava umešnosti i sofisticiranosti, hvatajući suštinu najupečatljivijih Bugatti dizajnerskih elemenata. Dostupna od 15. aprila, kolekcija poziva entuzijaste luksuznog života da iskuse bezvremensku eleganciju i inovaciju koji su sinonimi za brend Bugatti.

Luxury Experience