Buddyhub by Pedrali - nova pametna fotelja koja može postati kućna kancelarija

Ova „tiha“, udobna i praktična fotelja simbol je najnovijeg stila dizajna doma.

Ona stavlja naglasak na našu potrebu za privatnošću, udobnošću i funkcionalnošću i stvara kutak za kućnu kancelariju bez koje više ne možemo.

Buddihub by Pedrali je nova zvučno izolovana fotelja. Ono što je čini posebnom je zvučno izolovana ploča koja je obavija i grli stvarajući tihi „mehurić privatnosti“. Funkcionalnost i udobnost idu ruku pod ruku u ovom modelu za koji se čini da je posebno napravljen da odgovori na naše nove potrebe: rad na daljinu i želju za tišinom.

Napravljena je od poliuretanske pene oslonjene elastičnim pojasevima na sedištima sa čeličnom konstrukcijom i aluminijumskim nogarama. Obod za sedenje sastoji se od zvučno izolovane ploče koja stvara neku vrstu čaure i stvara savršen privatni kutak za rad ili osamljivanje.

To je fotelja, ali i mala domaća kancelarija, pa čak i mesto u kom se možete izgubiti uz stranice svoje omiljene knjige. Ova fotelja je zaista svestran komad koji je u stanju da stvori novi zamišljeni prostor u kome možete da radite, opustite se i odmarate.