Boca do Lobo SOHO kolekcija

Dom izvanrednim arhitektonskim stilovima, njujorški Soho ima središnje mesto u ovoj luksuznoj zbirci nameštaja...

Inspirisana kosmopolitskim duhom komšiluka u kom je nastala sa reinterpretacijom oblika i materijala, Boca do Lobo SOHO zbirka održava ravnotežu arhitektonskog dizajna i klasičnog izgleda u upečatljivim komadima luksuznog nameštaja. Izvanredno drvo, tradicionalne tehnike i vanvremenski motivi primenjuju se na ove dizajne, stvarajući harizmatične delove koji zavode i iskušavaju.

Soho kolekcija vam nudi široku lepezu izbora za vaš dom, bez obzira na dekor stil koji želite. Da bi ovo senzualno i poetsko iskustvo trajalo zauvek, Boca do Lobo stalno istražuje nove ideje, integrišući kreativne primese i ideje najboljih mladih talenata i velikih dizajnera. Uz raznoliku ponudu koja raste svake godine, Boca do Lobo je oličenje modernog dekora i sofisticiranog enterijera.

Soho Sideboard naziv je prve zbirke Boca do Lobo, koja je podstakla dalje međunarodne korake - prvi put je predstavljena u LondonuStav kojim ovo delo odiše učinio je da ne prođe neprimetno u bilo kojem delu sveta. Fioke koje se međusobno razlikuju i raznovrsne tehnike od stakla do drveta, boje laka do ogledala i zlatnih listova čine ovaj savremeni ormarić, fino usavršen elegantnim ručkama. Nije začudo što je ovo najprodavaniji komad, koji dolazi u dve varijante - crnoj i beloj.

Soho Console je zbirka drvenih fioka sa ogledalima i crnim staklom, upotpunjena urezanim detaljima, zlatnim listovima, dijamantnim ukrasnim furnirom od ružinog drveta, visokokvalitetnim plavim ili ružičastim lakom i belim lakom s ručno rezbarenim reljefnim uzorkom. 

York je omaž najpopularnijim dizajnima pod nazivom Trinity i Mondrian. Savršeno se uklapa u moderno predsoblje, čineći savršeni završni dodir elegancije. Izrađen u stilu Boca do Lobo, kombinacijom klasičnih i savremenih elemenata, njegove drvene noge nose stakleni okvir koji okružuje mešavinu kože, ručno rezbarenog mahagonija, ogledala i lakiranih fioka sa ručno izrađenim drškama u hromiranoj završnici. 

Nakon ogromnog uspeha Soho vitrine, Boca do Lobo je lansirala Soho sto za kafu kako bi osigurali ekskluzivni ambijent savremenog dnevnog boravka.

Međunarodno poznat likovni muzej i jedna od najznačajnijih arhitektonskih ikona 20. veka, Muzej Guggenheim inspirisao je koncept istoimenog kabineta iz kolekcije. Boca do Lobo veruje da je upravo ovaj komad među najfinijim i najelegantnijim. Ovaj ručno izrađeni, svestrani i jedinstveni komad idealan je za skladištenje staklenih predmeta i srebrnog posuđa u trpezariji.

A.Ž.