Bilijarski sto za vlasnike Rolls Royce automobila

Ukoliko ste ljubitelj bilijara koji ujedno obožava luksuz, 11 Ravens je ime koje vam je verovatno već poznato…

Ovaj proizvođač premijum komada skoro je predstavio ultra luksuzni bilijarski sto, koji košta neverovatnih 250.000 dolara. Ipak, nije samo cena stola ono što nas u ovoj priči zbunjuje. Kako saznajemo, ekstravagantni komad je dostupan samo vlasnicima Rolls Royce modela, a proizvodnja je ograničena na samo pet komada.

Stealth R11, kako se novitet zove, poseduje ram od premijum aluminijuma, crno obojene panele od lusita i bazu dekorisanu zlatnim listićima. Sto je takođe ukrašen Swarovski kristalima na obodima, kao i LED svetlima koja posebno akcentuju njegovu interesantnu formu i prefinjene detalje. Sto dalje dolazi sa kuglama koje su pravljene po meri i štapovima koji prate čitavu priču, dok se takođe može konvertovati u trpezarijski sto ili sto za ping pong, bez mnogo muke.

Vlasnik kompanije 11 Ravens, Majkl Zaretski, izjavio je: “Dugo sam čekao da se vratim ideji ovog stola. Činjenica da smo ovu kolekciju kreirali u saradnji sa Rolls Royce brendom u saradnji sa kompanijom Whispers, podiže stvari na sasvim novi nivo”.

Kao što smo već rekli, sto je ponuđen u saradnji sa kompanijom Whispers, privatnom društvenom mrežom i šoping iskustvom namenjenim isključivo vlasnicima Rolls Royce modela.