Bigfoot Chanel: nameštaj sa skrivenom funkcijom i otvorenim luksuzom

Više slika

Više slika

Luksuzni enterijeri predstavljaju sinonim za eleganciju i sofisticiranost, a ključna karakteristika takvih prostora je besprekorna urednost...

Svaka pažljivo odabrana komponenta enterijera, od nameštaja do dekorativnih detalja, doprinosi harmoničnom i estetski privlačnom okruženju. To se posebno odnosi na predsoblje, često zaboravljen prostor, gde obuća, tašne i jakne mogu brzo stvoriti nered koji narušava celokupnu estetiku. U luksuznim enterijerima, organizacija i skrivanje ovih svakodnevnih predmeta postaju deo dizajna, čime se održava besprekorna urednost i pruža doživljaj raskoši i elegancije od samog ulaza. Upravo tu na scenu stupa novi komad kompanije Protek®.

Njihova ideja je inovativna, da ne kažemo revolucionarna: iskoristiti savršeno prostor, čak i tamo gde ga nema, zahvaljujući genijalnom sistemu za skriveni nameštaj italijanske kompanije sa dugogodišnjim iskustvom u dizajniranju i proizvodnji okvira i sistema za klizne vrata i prozore. Bigfoot®, 100% proizveden u Italiji, je patentiran, jedinstven i najsavremeniji sistem koji omogućava stvaranje prostora koji se menja tokom dana i nameštaja koji se transformiše kako bi proširio, umnožio, rekombinovao i sakrio prostore, uz postizanje maksimalnog komfora.

Bigfoot Chanel je modul koji vam omogućava da uredno čuvate svoju obuću i torbe zahvaljujući 4 laminirane police i 3 anodizirane aluminijumske police za obuću. Pogodan za okvire džepnih vrata širine 40 cm, modul je dostupan sa visinom od 210 ili 240 cm i širinom od 60 do 150 cm.

Modul se može dodatno opremiti ogledalom, LED svetlima i utičnicama, kao i elektronskom bravom, što garantuje veću sigurnost. Za veću praktičnost, Bigfoot Chanel može biti motorizovan, tako da se može otvarati ili zatvarati daljinskim upravljačem ili putem aplikacije.

Sistem se sastoji od džepnog okvira potpuno izrađenog od aluminijuma, sa čvrstom i istovremeno lagano konstrukcijom, dizajniran da primi Bigfoot® modul. Džepni okvir može biti integrisan u zid, kako bi iskoristio sav dostupan prostor i postao novi zid (arhitektonski dizajn), ili se može direktno primeniti na zid, bez potrebe za postavljanjem na pod i sa izuzetno jednostavnim postavljanjem (unutrašnji dizajn). Prilagođen je kako za gipsane ploče, tako i za završne panele poput lamperije, mermera, keramike, MDF-a, prilagođavajući se već postavljenom nameštaju u sobi.

Ovaj inovativni sistem omogućava maksimalno iskorišćenje prostora u vašem domu, pružajući praktičnost i estetiku u isto vreme. Bigfoot Chanel je savršeno rešenje za one koji žele da optimizuju prostor u svom domu i istovremeno dodaju dozu luksuza i funkcionalnosti.

Luxury Experience