Besprekorni noviteti Tonino Lamborghini Casa

Put kojim je kompanija Formitalia krenula pre više od petnaest godina, i dalje je bez povratka…

Po našu sreću naravno, jer to znači da ćemo u budućnosti imati prilike da vidimo izobilje novih kolekcija slavnih brendova koje oni predstavljaju, poput Tonino Lamborghini Casa.

Za ovogodišnji sajam nameštaja, Tonino Lamborghini Casa brend predstavio je novu kolekciju za dom i kancelariju, koja je dodatno obogaćena interesantnim komadima nameštaja. Novi modeli ovog brenda evociraju eleganciju, neki sasvim drugačiji period sveta, uz pomoć inspiracije istorijom Lamborghini porodice.

Mehanički, stilistički elementi, koji su oduvek bili glavna karakteristika luksuznih aksesoara ovog brenda, i dalje su ključni deo svake linije. Sada, u ponudi imamo Sarthe, sofu sa minimalističkim i intrigantnim dizajnom istovremeno, koja je okarakterisana svojom strukturom od jasena mat crne boje, kožnim ili tekstilnim tapacirungom sa vertikalnim šavovima.

Tu je takođe i Victoria, fotelja koja je kreirana u formi zakrivljene linije bez uglova, sa pametnim naslonom za glavu i leđa, koji je čine boljom nego ikada, dok je Tau atraktivni centralni stočić sa drvenom gornjom površinom i crnim finišom koji se prisijava.

Alpha One je poput šlaga na torti, jer predstavlja kolekciju lampi okarakterisanih linearnim stilom, koje imaju zaista snažan estetski i vizuelni uticaj, zahvaljujući svojoj heksagonalnoj bazi i abažuru koji je napravljen u celosti od metala, sa bronzanim lakiranim završnim detaljima koji se presijavaju.