Besprekorna nova Bentley Home kolekcija

Neverovatno putovanje kroz Bentley Design kodove, koje započinje u Central Parku i vodi nas našem domu…

Nova Bentley Home kolekcija dobila je formu elegantnog, ekskluzivnog i unikatnog njujorškog penthausa. Kuća u kojoj luksuz ekskluzivnog i neponovljivog stila dozvoljava vam da se barem na trenutak odmorite i predahnete, postajući tako tačka koja kontrira konstantnom pokretu njujorške panorame. U pitanju je prostor u kom lepota, kvalitet i rafinirana elegancija Bentley home komada poboljšava svakodnevni život, onih koji u njemu žive.

Newent linija otkriva svoje organske i nežne forme okarakterisane prefinjenom kožom, materijalima i oblinama koje su amblem Bentley sveta unutar elegantne školje koja poseduje ikonični zaobljeni profil, omoguće vrhunskim tehnikama. Elegancija i komfor su takođe glavni karakteri Swan linije, unutar dnevnog boravka koji je opremljen novom Eastwood policom za knjige, koja je čista u svom dizajnu, savršeno izražavajući stil britanskog brenda.

Rođena iz izuzetnosti italijanskog dizajna, Newent sofa pridružuje se Bentley Home kolekciji, nudeći komfor i harmoniju oblika, protkane ekspresivnim dizajnerskim kodovima. Dostupna u različitim verzijama, ona nam daje priliku da dozu besprekorne rafiniranosti unesemo u svaki ambijent. Pored sofe, dostupna nam je i fotelja istog stila, koja omogućava stvaranje kohezivne celine.

Zahvaljujući potpisu Karla Kolomba, ova linija se izdvaja uz pomoć svojih zaobljenih profila i strukture, dok isti ti detalji karakterišu i Newent krevet, dekorisan dragocenim materijalima. Stolica koja je kreirana kao deo ove kolekcije nudi nam novu perspektivu na čitav Bentley Home univerzum, sa izuzetnošću italijanskih majstora koji su uspešno preveli siluete i kodove britanskog brenda u savršeni enterijer.

Duh Bentley Home kolekcije predstavljen je i u svakom detalju nove Eastwood police za knjige – od interno zaobljene linije vertikalne strukture, do zaobljenih uglova i stakleni intarzija u particijama, ova polica nas definitivno asocira na Bentley elegaciju i rafiniranost.

Ikonične obline najbolje prodavanih Butterfly komada inspirisani su novom Swan linijom stolica, koje su dobile savremenu i elegantnu reinterpretaciju sa potpisom Karla Kolomba. Šarm Bentley ekspresivnih dizajnerskih kodova, akcentovan je izuzetnim kvalitetom izrade, koja udiše novi život čitavom komadu.

Nova Ridley stolica predstavlja sve elegantne dizajnerske kodove Bentley Home kolekcije, čija je lakoća na savršeni način akcentovana specijalno obrađenim komponentama, koje nas definitivno asociraju na aerodinamiku Bentley automobila.