Bentley kolekcija nameštaja ograničenog izdanja

Na ovogodišnjem sajmu nameštaja u Milanu, Bentley Motors predstavio je svoju novu kolekciju Bentley Home Furniture koja je ograničenog izdanja…

Kao delo Bentley Design brenda, ova linija je ograničena na sto komada svakog predmeta, noseći na sebi specijalno kreirani Bentley Centenary logo, slaveći duh i veličanstvenost jednog čitavog veka.

Za ovu priliku, tri nova komada obogaćuju ovu kolekciju, pri čemu je svaki od njih napravljen od najboljih materijala, uz neverovatno kvalitetnu izradu. U ponudi su radni sto, fotelja i odgovarajući otoman, a svi dele inovativni dizajn i vrednosti koje su otelotvorene u Bentley sedištu.

Ručno kreirani naprednim tehnikama, upotrebom savremenih visoko kvalitetnih materijala, ovi komadi će poboljšati svaki enterijer. Metalni ramovi su kreirani od pozlaćenog rama, sa tamno obojenim detaljima, dekorisanim tečnim zlatom.

Osnovani 1919.godine, Bentley brend je kreirao svoj prvi prototip u londonskom predgrađu, možda čak i ne sluteći da će postati simbol inovacije i transformacije automobilske industrije svojim neverovatnim modelima.