Bentley Home predstavlja novu kolekciju nameštaja

Jedan dom se sastoji od nekoliko predivnih elemenata koji besprekorno funkcionišu zajedno…

Većina tih komada su nedodirljiva i neprocenjiva, ali neki od njih su fizički prisutni u našem svetu i doprinose lepoti jednog prostora. Bentley kompanija predstavila je vrhunska rešenja, ne samo kada se radi o svetu automobila, već i o našim enterijerima. Ukoliko ste razmatrali opciju redizajniranja svog prostora, onda svakako morate uzeti u obzir njihove najnovije komade, odnosno The Newent kolekciju, koja sadrži veličanstvene komade nameštaja, koji su individualno ručno finiširani.

Sjajni komadi inspirisani su siluetama i ikoničnim oblicima Bentely modela, a kreirani su upotrebom dragocenih materijala koje možemo videti u enterijerima njihovih automobila. Sve modele oživeo je talentovani italijanski arhitekta i dizajner, Karlo Kolombo, dok sama kolekcija sadrži sofu i odgovarajuću fotelju, uz stolicu i krevet. Takođe, po želji možete prilagoditi izgled svakog komada odabirom raskošne kože, tkanine ili rama.

Svi dizajni iz najnovije Bentley Home kolekcije dostupni su u suptilnim nijansama, sa vrhunski kvalitetnim elementima od drveta.