Bentley Home predstavlja kolekciju Dinamic 2024 na Milanskoj nedelji dizajna

Bentley Home je očarao publiku svojim debijem na Milanskoj nedelji dizajna 2024.

Smešten u okviru istorijskog Palazzo Chiesa, Bentley Home Atelier služiće kao pozornica za otkrivanje ovog željno očekivanog asortimana od 16. do 21. aprila.

Središnji deo ove izložbe je pažljivo izrađena kolekcija koja se sastoji od šest izuzetnih komada, od kojih svaki predstavlja primer posvećenosti brenda Bentley materijalima, obliku i funkcionalnosti. Predvođeni cenjenim dizajnerima Karlom Kolombom, Federikom Perijem i Frančeskom Forčelinijem, ova saradnja označava hrabri poduhvat Bentley Home u domenu kućne kancelarije, obećavajući besprekornu integraciju luksuza i praktičnosti.

Među zvezdama kolekcije se ističe sto Wilton, kreacija nastala u saradnji sa Frančeskom Forčelinijem. Ovaj revolucionarni komad oličava dinamiku i sofisticiranost, hvaleći se čistim linijama i zakrivljenim detaljima koji neprimetno spajaju umeće i funkcionalnost. Uz Wilton radni sto je kancelarijska fotelja Bollington, koju je takođe dizajnirao Forčelini, koja usklađuje elegantan dizajn sa ergonomskom preciznošću. Njen minimalistički naslon i prostrano sedište odišu aurom moći i prefinjenosti, savršeno dopunjujući estetiku stola Wilton.

Federiko Peri daje svoj vizionarski dodir kolekciji sofom Loftus, modularnim čudom koje karakterišu skulpturalne linije i organski oblici. Izrađena sa plutajućim jastucima i integrisanim bočnim stolovima, sofa Loftus oličava osećaj bestežinskog stanja, pozivajući na opuštanje i razgovor.

Doprinosi Karla Kolomba kolekciji su podjednako ubedljivi, a fotelja i stolica Chilton prikazuju vijugave krivine i pedantne detalje inspirisane automobilskim dizajnom. U međuvremenu, krevet Langport ima ploče od furinira, dijamantski uzorak i integrisana svetla za čitanje.

Entuzijasti i poznavaoci su pozvani da iskuse privlačnost kolekcije Bentley Home za 2024. u Bentley Home Atelier u Palazzo Chiesa. Otvorena za javnost tokom Milanske nedelje dizajna, ova ekskluzivna izložba obećava da će redefinisati savremeni luksuz i podići umetnost življenja na nove visine.

Za one koji ne mogu da prisustvuju, Bentley Home Atelier ostaje otvoren tokom cele godine, nudeći pronicljivim klijentima priliku da urone u svet Bentley Home kada god to požele.

Luxury Experience