Barla by Yaaz - kolekcija koja poziva na opuštanje

Bezbrižan duh i želja za ponovnim povezivanjem sa prirodom koja dolazi sa letom inspirišu brend Yaaz „za život na otvorenom“ da predstavi nove kolekcije nameštaja koje će vas očarati.

Kreativni pravac dodeljen je italijanskom dizajnerskom studiju AngelettiRuzza koji je nastao iz dvadesetogodišnje stručnosti turske kompanije Adasan u proizvodnji nameštaja po meri.

Stvarajući fluidnu vezu između enterijera i eksterijera, prenoseći energiju spoljašnjeg okruženja u okviru širokog spektra elemenata koji mogu da sugerišu osećaj udobnosti i opuštanja, ovo je duh kolekcije Barla turske kompanije YAAZ. Kolekcija se sastoji od fotelje, velike sofe, stola i stolice. Barla nameštaj karakteriše kriterijum koji objedinjuje različite elemente nameštaja, koji svi zajedno rade kako bi enterijer uneli u ekstrerijer, u fluidnom pokretu koji prenosi i pojačava koncept udobnosti stvarenja doma u našim baštama.

Glavnu strukturu elemenata predstavljaju dve aluminijumske cevi koje uvek idu paralelno, prateći ravne i zakrivljene linije, koje ocrtavaju profil nameštaja. Sedišta pronalaze svoju definiciju kroz čvrsto tkanu debelu tkaninu koja doprinosi mekim i okruglim oblicima i širokim i udobnim proporcijama elemenata, naglašenih jastucima koji su spojeni na spoljnu metalnu strukturu sofe i fotelje.  Formalna ravnoteža, harmonija, gracioznost i jednostavnost su kvaliteti koji su inspirisali ovu kolekciju.

Sve kolekcije brenda Yaaz su stvorene tako da isprate sva pitanja održivosti, što rezultira svesnim odabirom sirovina, eksperimentisanjem sa recikliranim tkaninama i proizvodnim pogonom na solarnu energiju.

Cilj je stvoriti atmosferu dobrodošlice i opuštanja, čija unutrašnja spontanost može da uzbuđuje i regeneriše, stvarajući lepotu i sreću kroz jednostavnost.

Luxury Experience