Atelier Nieri predstavlja inovacije u dizajnu nameštaja na Esprit Meuble 2023 u Parizu

Na prestižnom sajmu nameštaja Esprit Meuble, koji će se održati od 18. do 21. novembra 2023. godine u Paris Expo Porte de Versailles, Atelier Nieri će predstaviti svoje najnovije kreacije u svetu dizajna nameštaja...

Ovaj događaj okuplja francuske i međunarodne kompanije iz sektora dizajna i dodataka za dom, gde će Atelier Nieri biti jedna od zvezda događaja. Za prvi put, Atelier Nieri će publici predstaviti rezultate nedavne saradnje sa Ferrari Club Italia, koja je rezultirala stvaranjem prve serije fotelja i sofi dizajniranih ad hoc i u ograničenom izdanju pod nazivom 499P.

Dve glavne novosti koje će biti predstavljene na ovom pariskom događaju su dve “važne” sofe usklađene sa najnovijim trendovima u "lifestyle" dizajnu. Ove sofe sa zaobljenim i mekim oblicima idealne su za evociranje ideje maksimalne udobnosti koju očekujemo od tapaciranog nameštaja koji biramo za naše dnevne prostore.

Atelier Nieri stavio je fokus na funkcionalnost, udobnost i materijale sa niskim uticajem na okolinu. Velike, prostrane i ergonomske sofe ne samo da su udobne već i privlačne, one su sposobne svojom prisutnošću "nameštati" prostor i dati mu identitet koji neće proći nezapaženo.

Sofa predstavlja sumu navika i potreba koje obeležavaju svakodnevnicu svakog doma, što se prevodi u repertoar materijala, veličina i boja. Atelier Nieri, sa svojom gotovo stogodišnjom istorijom, istinski razume i zna kako da prevede ove elemente u nameštaj koji zadovoljava svaku očekivanost.

Mauricio Nieri, trenutni umetnički direktor Atelier Nieri i treća generacija u ovoj porodici, ističe kako je svakodnevno potvrđivanje i obogaćivanje kreativne i kvalitativne vrednosti firme ključno, uz istovremeno održavanje jedinstvenog i prepoznatljivog životnog stila. U Atelier Nieri, sirovine se obrađuju i transformišu sa veštinom i kreativnošću, što rezultira proizvodima koji predstavljaju izuzetnost italijanskog stila i uživanje u ekskluzivnosti i sofisticiranosti.

Personalizacija je jedan od stubova proizvodnje Atelier Nieri: svaka sofa, čak i u svojoj savršenosti, može biti dodatno prilagođena potrebama i željama kupca. Personalizacija u veličini, završnoj obradi i detaljima je dostižna u bilo kojem obliku, čineći svaku sofu jedinstvenim delom.

Za više informacija o Atelier Nieri i njihovim inovacijama, posetite www.atelierinieri.it.

Luxury Experience