Aston Martin lansira kolekciju luksuznog nameštaja

Britanski proizvođač automobila Aston Martin poznat je ne samo po svojim superautomobilima, već i po elegantnom nameštaju napravljenom u saradnji sa Formitalia.

Duo je poznat po lansiranju novih kolekcija nameštaja i ove godine nije ništa drugačije. Brendovi su otkrili proizvode koji će biti predstavljeni na Salone del Mobile 2022. u junu. Zajedno će predstaviti ekskluzivnu kolekciju sofa i kreveta.

Dizajnirani u minimalističkom stilu, sa jedinstvenim detaljima za dnevnu i spavaću sobu, oba komada nameštaja predstavljaju oličenje elegancije, minimalizma i besprekornog kvaliteta. Svaki komad u kolekciji je prilagodljiv svakom okruženju i može se napraviti po narudžbini.  

V297 sofa

Modularna sofa V297 je luksuzni komad nameštaja upečatljivog dizajna, jednostavnog oblika sa jedinstvenim detaljima. Sofa ima sedišta od meke tkanine koja se oslanjaju na elegantnu podlogu zlatne boje, stvarajući šarmantan kontrast materijala. Dizajn baze je dodatno obogaćen inovativnim naslonom za ruke koji takođe služi kao bočni sto. Naslon ima završnu obradu u boji zlata dok je spolja presvučen Cuoio kožom. V297 modularna sofa se može napraviti po zahtevima kupaca.

V298 krevet

Luksuzni krevet V298 karakteriše minimalistički izgled upotpunjen rigoroznim linijama i snažnim kontrastima materijala. Presvlake od luksuzne tkanine, uključujući uzglavlje kreveta, dodaju osećaj mekoće i udobnosti krevetu. Tu je i karakterističan bočni sto za poboljšanje funkcionalnosti. Ova verzija noćnog ormarića ima zlatnu završnu obradu iznutra i kožni Cuoio spolja.