Aston Martin fotelja koja osvoja i ljubitelje automobila i nameštaja

Sam pomen imena Aston Martin, mnogima od nas stimuliše adrenalin u telu...

Britanski proizvođač luksuznih automobila iznova kuca na vrata industrije opremanja domova predstavljajući nameštaj koji pokazuje eleganciju i suštinu kultnog brenda.

U saradnji sa svojim starim partnerima, kompanijom Formitalia, Aston Martin je sada predstavio V244 fotelju koja će se svideti i ljubiteljima automobila i nameštaja.

Besprekorno izrađena u Italiji, fotelja je elegantan spoj različitih materijala. Postavljena je na uglađene metalne nogare koje su u prekrasnom kontrastu sa sedištem koje je presvučeno luksuznom tkaninom sa postavom od vune. I vuna i tkanina su glavne komponente dizajna Aston Martin fotelje i ceo komad nameštaja je uvučen od vrha do dna u tkaninu (ostavljajući nogare po strani).

Još jedan detalj koji fotelju čini posebnom je kombinacija smelih i živih boja koje dodatno dodaju stilski dodir bilo kojoj vrsti enterijera. Dostupna u plavoj, zelenoj i sivoj boji, svaka fotelja izgleda zaista elegantno, međutim, ono što je čini još posebnijom je dodatak kožnih elemenata.

Naslon stolice je obložen kožom braon i plave boje. Ovi obojeni kožni komadi dobro se uklapaju sa presvlakom i stvaraju oštar kontrast sa sjajnim metalnim nogarama.

Fotelja Aston Martin V244 je bogat spoj elegantnih materijala i živih boja koje će udahnuti život svakom prostoru, bez obzira da li je to vaša dnevna soba ili kancelarija.  

Luxury Experience