Armadio al Centimetro – savršen garderober koji se može reciklirati

Modularni sistem je kompanija Lema prvi put predstavila 1980-ih i establirala se kao lider u sektoru na nacionalnom tržištu. Od tada je sistem garderobe napravljen po meri prešao dug put.

U stvari, Armadio al Centimetro je postao simbol novog načina poimanja nameštaja i otvorio vrata ka novom stilu po meri. Evolucija u Armadio al Centimetro nas ponovo vodi ka novim horizontima sa inovativnom kombinacijom tehnologije i održivosti.

Najvažnije nove karakteristike su stranice okvira kojima je Lema tehnološki reinterpretirao dizajn ormara, dok izbor materijala koji se 100% može reciklirati otvara vrata zelenoj revoluciji. Novi Armadio al Centimetro se sastoji od kompleta aluminijumskih ramova, unutrašnjeg i spoljašnjeg, koji su dostupni u dve završne obrade: bronza i pesak. Spoljna zadnja strana je zatvorena staklenom pločom (umesto klasičnog zadnjeg panela) u tri providne završne obrade: ekstra svetlo providno staklo, reflektujuće bronzano staklo i sivo dimljeno staklo.

Fasada se može izabrati sa bilo kojom vrstom krilnih vrata sa Dandi šarkom od 180°, što je još jedan dodatak u poređenju sa originalnim projektom. Na kraju, možete imati i strane okvira u Open verziji, koja je bez vrata i sa LED svetlima umetnutim u vertikalne stubove i police.

Potreban je samo jedan pogled da biste razumeli da funkcionalnost i inovacija idu ruku pod ruku sa sofisticiranim stilom. Armadio al Centimetro otvara dijalog između skladišnog nameštaja i novog koncepta domaće arhitekture: savremenosti bez prostornih ograničenja.