Zencha - savršena kolekcija za harmonična kupatila

Vaše kupatilo trebalo bi da bude više od mesta u kojem se žurno spremate za početak novog dana - to bi trebalo da bude prostor u kom se možete prepustiti svojim mislima i opustiti...

Kada pogledamo Zencha kupatilsku kolekciju Sebastijana Herknera za brend Duravit, odmah shvatamo šta to zapravo znači. Organske forme, materijali visokog kvaliteta i savremeni završni detalji unapređuju kupatilo, transformišući ga u umirujuće, harmonično skrovište. Herkner je prilikom rada na Zencha kolekciji bio inspirisan tradicionalnim ritalima kupanja i ispijanja čaja.

Kako sam kaže: "Bilo je veoma važno kreirati ambijent u kupatilu, u kom možemo napuniti svoje baterije tokom jutarnjih časova i uživajući u vremenu koje posvećujemo sami sebi tokom večeri". Podjednako je važna bila upotreba autentičnih materijala, kao što su drvo, keramika i staklo. "Sa ovim dizajnom, takođe koristimo teksturno staklo koje se pogirava svetlošću i senkama, kao i refleksijama. Verujem da je autentičnost deo harmonije kupatila, kao generalne kreacije".

Dizajnerski jezik Zencha kolekcije je veličanstven i delikatan u isto vreme. Možda ste primetili da samostojeće, duboke kade - jedna kvadratna i jedna pravougaona - jasno asociraju na japanske onsen kade. Obe su kreirane od DuraSolid® materijala i pozivaju vas da uronite u vodu i sa svoje kože sperete stres proteklog dana.

Obe kade i umivaonika, koji su inspirisani japanskim čajnim činijama, sadrže suptilne obline na svojim obodima. Umivaonici su napravljeni od DuraCream® materijala, a dostupni su sa ili bez postolja za slavine. Pored toga, možete ih kupiti u različitim neutralnim nijansama, kao što su White, Anthracite Matte, White Satin Matte i Gray Satin Matte, zahvaljujući kojima se savršeno uklapaju sa bilo kojim stilom.

Kao kompletna kolekcija, Zencha uključuje i nameštaj oštrih linija, koji služi kao direktni kontrast organskim formama keramičkih komada. Nameštaj i ormarići na savršeni način dodaju strukturu, kao i vizuelnu toplinu i komfor za naša čula. Svaki versatilni komad nudi izobilje prostora za skladištenje potrepština, dok su takođe okarakterisani površinama koje se jednostavno čiste i na kojima se ne vide otisci prstiju. Fioke umivaonika mogu biti opremljene naprednom tehnologijom otvaranja i zatvaranja, dok su frontovi ormarića dostupni u Natural Oak i Black Oak varijantama, a belo staklo i crno teksturno staklo dodaju dodir elegancije čitavoj priči.

Poslednji komad u kolekciji je ogledalo koje imitira organsku formu umivaonika i kada, akcentovano suptilnom LED trakom koja ide oko rama, a koja se može kontrolisati senzorom koji se nalazi na donjem delu ili specijalnom aplikacijom.

Luxury Experience