WETSTYLE predstavlja tri nove kolekcije za vrhunski luksuz u kupatilu

Više slika

Više slika

WETSTYLE, proizvođač premium kupatilskih elemenata i nameštaja za prostor kupatila, sa ponosom predstavlja tri nove kolekcije koje podižu lestvicu u pogledu udobnosti i elegancije...

Kolekcije - MOOD, LAB i STELLÉ - uvode sofisticirane dizajnerske elemente autora Pjera Belanžera i WETSTYLE Design Lab koji odražavaju suštinu svežine i čistote. "WETSTYLE se fokusira na savremen dizajn proizvoda koji naglašava jednostavnost oblika i relevantnost trendova," napominje Belanžer, dizajner u kompaniji WETSTYLE. "Rezultat toga su kreacije koje se pridržavaju našeg mota trajnosti, finesa i kvaliteta."

U 'Raspoloženju'

U srcu elegantnog i fluidnog dizajna MOOD, odstupajuće elipse donose estetske, funkcionalne i strukturalne elemente kako bi stvorile atmosferu udobnosti i relaksacije. Eliptični dizajn kade dodaje funkcionalni prostor za opuštanje, sa policom za odlaganje sa strane koja se besprekorno uklapa u njen rafiniran izgled. Kreirana kao odgovor na rastuću potražnju potrošača za zen opuštanjem, MOOD unosi osećaj spa centra u kućna kupatila.

Osim svog funkcionalnog dizajna i umirujućih estetskih karakteristika, MOOD uključuje dva naslona za leđa koji nude najbolje od oba sveta. Sa dva različita nagiba, MOOD vas poziva da se opustite uz dobru knjigu i čašu vina ili bez ičega, u ime čiste relaksacije.

"Osnovna zamisao dizajna je spoj senzualnih oblina vertikalnih zidova i strogosti eliptične geometrije," objašnjava Pjer Belanžer. "Inverzno, MOOD dizajn doživljavam kao toaletnu haljinu iz vremena renesanse... sa lepim kukovima!"

Sa svojim uravnoteženim oblicima i rafiniranim oblinama, elegantna jednostavnost MOOD savršeno se uklapa kako u savremene, tako i u tradicionalne enterijere. Kada se radi o izboru završnih obrada, kada je u pitanju kada za potapanje, možete birati između mat i sjajnih završnih obrada, a metalni prelivi su dostupni u bojama satin-brass, mat crna, brušeni nikl ili polirani hrom.

Kolekcija LAB

Dizajnirana da prevaziđe zahteve i očekivanja modernog kupatila, dinamična kolekcija kada i umivaonika LAB kombinuje pragmatizam sa senzualnošću kako bi osvežila svaki prostor. Sa svojim fino izrađenim detaljima, nežnim, suptilnim oblinama i namernim nagibima, LAB ponovo definiše standarde komfora i estetike u kupatilima.

Dostupne u dva modela, kade imaju dublji dizajn kako bi se sprečilo prelivanje vode, dok 45-stepeni estetski dizajn doprinosi tanjem izgledu kolekcije. Manji model LAB-1 (59,5x31,5x24) staje u 60-inčnu nišu i ima naslon za leđa i prostranu zadnju policu dizajniranu za montažu slavine na platformi. Nešto veći model LAB-2 (65,87x30x24) ima širu bočnu policu za odlaganje, sa zaobljenim ivicama koje definišu praktičan i uredan prostor. Oba modela takođe imaju funkcionalnu jednostavnost odvoda koji se dodiruju stopalom.

"Inspiracija iza kolekcije bila je želja da se stvori proizvod koji može da se prilagodi ograničenim prostornim uslovima, ali bez žrtvovanja komfora i funkcionalnosti", kaže Belanžer. "Stvaranjem ugla na periferiji, uspeli smo da očuvamo tanke ivice koje čine da proizvod izgleda delikatnije, tanje i rafiniranije."

Dostupna u slobodno stojećim i modelima uz zid, kolekcija LAB je dizajnirana da ispuni zahteve prostora u bilo kojem kupatilu. Slobodno stojeća opcija služi kao fokalna tačka prostorije, dok model LAB-1 takođe rešava nedostatak u industriji sa praktičnim pristupom za servisiranje slavine. Model uz zid smanjuje fizičku površinu kade i optimizuje prostor za dodatne sadržaje.

Kolekcija takođe obuhvata seriju od 6 umivaonika, dostupnih u modelima LAB ROUND ili LAB SQUARE, dizajniranih za različite prostore. Senzualne obline umivaonika LAB ROUND odražavaju oblike kada iz kolekcije, dok umivaonici LAB SQUARE simetrično i estetski integriraju sa kolekcijom postolja STELLÉ kompanije WETSTYLE.

Monolitski završni dodaci

Kolekcija STELLÉ kompanije WETSTYLE uvodi klasičnu lepotu u moderni dom, sa podnim ormarima dizajniranim da prihvate umivaonike sa kolekcije LAB. Inspirisan istorijskim monolitima, minimalistički dizajn STELLÉ pretvara tu inspiraciju u kompaktnu, urbanu eleganciju koja se lako uklapa u bilo koji prostor za pranje ruku ili kupatilo.

"Kolekcija STELLÉ je dizajnirana za jednostavnost i finesu u skladu sa našim umivaonicima iz kolekcije LAB", objašnjava Belanžer. "Bilo da se odabere za toalet, ili kao grandiozna izjava za veća kupatila, STELLÉ izražava bogatstvo svojih drveta u obliku vremenskog monolita."

Ručno izrađeni od odgovorno nabavljenih vrsta drveta, uključujući hrast, orah, mozambik, torifirani eukaliptus i mat lak, ponude kolekcije STELLÉ karakterišu bogati i jedinstveni obrasci zrna, neuporedivi sa rekonstituisanim drvetom ili laminatima. Dodatnu razliku kolekcije čini njena besprekorna, vodeća industrijska završna obrada koja pruža visoku otpornost na vlagu i trajnost.

STELLÉ ormarci su dostupni u različitim veličinama i bojama, sa ili bez vrata. Modeli sa vratima sadrže police i potpuno završene unutrašnjosti, kao i premium opremu, uključujući meke Blum šarke i ručke od nerđajućeg čelika sa mat crnim prahom.

Svesni dizajn

Kolekcije MOOD i LAB su dizajnirane da rade sa WETSTYLE sistemom za prelivanje i povezivanje sa odvodnim cevima Plug & Bathe™, pružajući integrisanu povezanost između zidova kade i odvoda, i pojednostavljujući instalaciju i servisiranje slobodno stojećih kada. Osim toga, obe kolekcije su ručno izrađene od materijala WETMAR BiO™, robustnog, protivkliznog i toplotno izolacionog materijala dostupnog u True High Gloss™, mat i prilagođenim bojama. WETMAR BiO™ je ekološki prihvatljiv kompozitni materijal za izolaciju koji izbegava tradicionalne petrohemijske dodatke u korist prirodnih sastojaka.

Luxury Experience