Uživajte u besprekornom tuširanju - gde god da se nalazite

Kvalitet vode u mnogome zavisi od lokacije na kojoj živite, ali onda kada nije optimalan, može dovesti do velikih problema…

Njujorška kompanija Stok Labs, u saradnji sa Miio Studio, dizajnirala je i razvila rešenje ovog problema, koje će nam omogućiti da u svakom kupatilu uživamo u kristalno čistoj void, kada god poželimo. Oni su zajedno kreirali VAND prvi prilagođeni prečistač vode za tuš, koji se lako instalira i koristi, a osim što iz vode uklanja štetne materije i čestice, obogaćuje je vitaminima i nutrijentima.

VAND je sistem prečišćavanja vode sa dva modula, koji radi u dve faze. Kao prvo, subtraktivni modul pročišćava vodu kako bi iz nje uklonio zagađujuće čestice, poput minerala, hemikalija, plastičnih čestica, bakterija i virusa. Potom, prečišćena voda prolazi kroz drugi, aditivni modul, koji je obogaćuje vitaminima i mineralima koji su potrebni našem telu.

Ovaj sistem dizajniran je kao nadogradnja postojećim sistemima tuševa, bilo da su plafonski montirani ili ručni. Osim toga, njegovi kertridži sa vitaminima i filter mogu se veoma lako zameniti onda kada se za tim ukase potreba.

Spoljna površina VAND je prekrivena slojem termo-hromske boje, zbog koje postaje proziran kada topla voda uđe u njega. Više detalja možete saznati na Behance.