Uredite svoje kupatilo u stilu venecijanske palate

Više slika

Više slika

Kada se radi o luksuznom dizajnu enterijera, Italija je nešto poput njegove kolevke, jer se u njoj uvek može pronaći inspiracija i savršeni primer...

I dok su Francuzi recimo poznati po luksuznim parfemima i šampanjcu, a Nemci po skupocenim automobilima, Italijani su okarakterisani kao apsolutni majstori u svetu dizajna, čija kreativnost i inspiracija ne poznaju granice. Marljivo čuvajući zaveštanja svojih predaka, oni tradicionalne kreacije prenose u sadašnjost, modernizuju ih i čine vrednim dvadeset i prvog veka.

I moramo se složiti – svaki ambijent sa daškom italijanskih detalja u sebi odmah poprima neku sasvim drugačiju, vanvremensku privlačnost, ispunjenu na ovaj ili onaj način njihovim Dolce vita načinom života, istorijom, kulturom i tradicijom. Prožimajući svaki aspekt dizajna, brendovi inspirisani Italijom kreiraju sve što vam je potrebno kako biste u svom domu bez mnogo muke stvorili ambijent venecijanske palate kom ćete se diviti svakog dana i koji će u vama probuditi želju za nekim sasvim drugačijim stilom života.

Kao savremena igra geometrijskih oblika, stvarajući dragocenu dekoraciju, Etoile, Pois, Carre i Baguette su noviteti brenda Kreoo i njihove Ducale kolekcije, čiji dizajn potpisuje Enzo Berti. Sa ove četiri zidne obloge, inspirisane baš tradicionalnim palatama nekadašnje Italije koja i danas živi zahvaljujući modernim kreacijama, sa svojim mermernim površinama ponuđenih u deset različitih tipova, kombinuju se sa drugim materijalima poput Murano stakla, mesinga i poludragog kamenja, stvarajući delikatne dezene koji će na spektakularan način krasiti vaš dom.

Pružajući vam priliku da svoje kupatilo transformišete u čestitu oazu luksuza i to ne bilo kakvog, već onog koji je bio karakterističan za neko davno prošlo, donekle zaboravljeno vreme, ovi noviteti će vas verovatno inspirisati da unesete slične promene u čitav svoj život.

Luxury Experience