Unesite život u prostor svog kupatila

Kompanija Wood Melbourne predstavila je svoju najnoviju kolekciju za kupatila, koja sadrži slavine, umivaonike i aksesoare…

Dizajner Oliver Maklači osnovao je ovu kompaniju pre četiri godine, a od samog početka, ovaj brend je vođen strašću prema kreiranju interesantnih dizajna koji će predstaviti revoluciju u ovom sektoru.

Oslanjajući se na uspešno lansiranje drvenih i betonskih slavina pre tri godine, ova kompanija nam sada predstavlja najnoviji asortiman minimalističkih komada. Umesto drveta, ovog puta su u kolekciji korišćeni mesing, beton i mermer, nudeći svim pronicljivim kupcima priliku da stvore izgled kakav oni žele.

Kolekcija se sastoji od slavina, odvoda, umivaonika, ormarića i aksesoara, a ujedinjena je taktilnim, funkcionalnim i stilskim estetičkim osobinama. Svaki komad dizajniran je kao rezultat Oliverovog nepokolebljivog entuzijazma prema kreiranju komada koji unose život u prostor kupatila. Naravno, funkcija svakog predmeta je uvek prva na umu, pa su svi ovi proizvodi fleksiblini i lako se održavaju.

Mesingani elementi su sirovi, zatvoreni ili obloženi bojom. Mermerni asortiman predstavljen je u različitim bojama, a ova kompanija vam nudi mogućnost saradnje sa dobavljačem mermera, kako biste na kraju dobili dezen koji vam se najviše dopada.

 

 

Povezane teme