Unesite eleganciju i stil u svoje kupatilo

Ukoliko tragate za unikatnom elegancijom i luksuznim detaljima, Matki-ONE Pivot tuš kabine predstavljaju pravu opciju za vas…

Lepota Matki-ONE Pivot tuš kabina zasniva se na suptilnom geometrijskom dizajnu ugaonog profila i stilskih kružnih detalja na rukohvatima i ramovima, zajedno dostupnim u novim dimenzijama od 1.400 i 1.500 mm, sa dodatnim ekstra velikim vratima.

Hrom i srebro zajedno predstavljaju standardne finiše, ali u ponudi je i mogućnost specijalnog prilagođavanja ramova i kružnih diskova šikorim paletama posebnih detalja nalik dodatnim bojama i metalik finišima, uključujući crne, mesing i arhitektonski bronzane tonove.

Spoljna strana rukohvata dostupna je u hromiranim, bakarnim i mesinganim finišima, praćenim velikim izborom boja kružnih detalja smeštenih na njihovim krajevima, kao i definišućim centralnim tačkama koje se pojavljuju na različitim delovima tuš kabine, zaduženih za razbijanje monotonije i dodavanje interesantnijeg izgleda.

Potpuno nove tuš i peškirne konstrukcije, koje dolaze u sklopu novih kabina, posebno su dizajnirane kako bi komplementirale stilu Matki-ONE staklenih panela i takođe su dostupni u svim utvrđenim kombinacijama i postavkama boja ove kompanije.

Matki-ONE Pivot tuš kabina dolazi sa cenom od 924 funti, poseduje uglađen dizajn i vrata sa dvostranim pivot mehanizmom, zaduženim za otvaranje ulaznih staklenih segmenata debljine osam milimetara u oba pravca.