SpaghettiWall tapete unose dozu luksuza u vaše kupatilo

Zaboravite na dugotrajno renoviranje kupatila i izbor pločica jer u pomoć dolaze neverovatne SpaghettiWall tapete.

Bez obzira da li više volite optičke teksture, cvetnu grafiku, elegantne akvarel slike, šare urađene slobodnom rukom ili tropske makro efekte, postoje beskrajne mogućnosti da izrazite svoj jedinstveni stil. Tapete koje nudi SpaghettiWall mogu se prilagoditi kako bi se savršeno uklopile i poboljšale zidove vašeg kupatila.

Štaviše, mogu se primeniti na područjima izloženim vodi korišćenjem tapeta od fiberglasa u beloj ili zlatnoj boji.

Ove zidne obloge ne samo da se mogu pohvaliti suptilnom teksturom materijala već nude i izuzetne performanse. Otporne su na habanje, što ih čini izdržljivim i dugotrajnim. Čišćenje i dezinfekcija su laki zahvaljujući tretmanu "Waterproof finish", koji obezbeđuje potpunu nepropusnost uz očuvanje boja i tekstura.

Svestranost tapeta SpaghettiWall proteže se još više. Lako se mogu postaviti direktno preko postojećih pločica, bilo u kabini za tuširanje, pored umivaonika, ili se mogu iskoristiti za kreiranje elegantnog prostora za opuštanje.

Sa SpaghettiWall tapetama, možete da oslobodite svoju kreativnost i transformišete svoje kupatilo u zaista jedinstvenu i vizuelno zadivljujuću oazu.

Luxury Experience