Unesite dodir mode u svoje kupatilo

Inspirisani eklektičnim i kreativnim svetom mode, novi Dame samostojeći umivaonici, koje je Vinćenco Misaneli kreirao za Glass Design asociraju nas na elegantnu haljinu pripijenu uz telo…

Njihova silueta, okarakterisana nežnim konturama, mami naš pogled i akcentuje svoj oblik i lepotu. Na isti način na koji jedna haljina reflektuje ličnost i karakter žene koja je nosi, Dame umivaonici dostupni su u nekoliko tonova kako bi se savršeno uklopili sa svakom željom ili ukusom – Jour i Nuit finiši savršeni su za savremena kupatila, dok su D’Or i D’Argent verzije osmišljene za one koji žude za luksuzom i glamurom, a Rouge svako kupatilo čini odvažnim i zavodljivim.

Uticaj sveta mode dalje je otelotvoren u proleće/leto i jesen/zima kolekcijama, u kojima će Dame biti lansiran u verzijama ograničenog izdanja sa različitim bojama koje će reflektovati trendove.

Napravljeni od Vetrofreddo, Dame univaonici su unikatni i opčinjavajući komadi, koji postaju još primamljiviji kada se udruže sa ogledalima koja stvaraju harmonični total look. Krajnji rezultat je ambijent koji je elegantan, ženstven i vanvremenski.