Unesite dodir glamura u svoje kupatilo mermerom

Mermer je materijal koji je po svojoj prirodi elegantan, a kada se kombinije sa kreacijama brenda Glass Design, definitivno dobija sasvim novu notu privlačnosti…

Lepota mermera, materijala koji se može obrađivati na više načina, predstavljena je novim izdanjima Kool, Skyline i Xtreme modela, čija je estetska vrednost uzvišena zbog unikatnih osobina svakog komada. Mermer i sve njegove karakteristike, poput boja i vena koje kreiraju geološjki događaji, svakom proizvodu daju epitet “jedinstven”, jer nikada neće postojati dva sasvim iste.

Izbor mermera, kao što su Carrara, Calacatta i Nero Marquina, strateški je napravljen, što zbog njihove vanvremenske elegancije, što zbog relevancije u korelaciji sa današnjim trendovima.

Kool umivaonik, ikonični Glass Design proizvod okarakterisan je neobičnom siluetom koja pada prema napred. Ovaj oblik predstavlja elegantno rešenje, koje dobija impresivne osobine u minimalističkim okruženjima.

Skyline model je prepoznatljivi zahvaljujući igri volumena i transparencije, a rezultat je kombinacije solidne baze koja je sada dostupna u mermernoj varijanti, i stranica koje su kreirane od stakla.

Xtreme model, sa svojom zaobljenom formom, dobija još snažniji vizuelni uticaj sa novom mermernom verzijom. Njegova jednostavnost predstavlja svedočenje vanvremenskim zanatskim veštinama, po kojima je slavni brend poznat, a koje se uvek povezuju sa Made in Italy fenomenom.