Unesite boju u u svoje kupatilo novom Flaminia kolekcijom

Nežne linije i volumeni umivaonika iz nove App kolekcije koju potpisuje Flaminia, u kupatilo unose minimalističku i trendi eleganciju…

Bogata i cenjena kolekcija App Flaminia brenda, upravo je dobila nekoliko noviteta, koji sadrže savršeno okrugle i ovalne oblike. Dizajnirani da budu sasvim vitki i emituju svoju viziju lakoće, novi umivaonici dobili su sjajni kapacitet, na šta nisu uticale njihove umanjene dimenzije.

Tanani profili ovih umivaonika svedok su sjajnih proizvodnih sposobnosti slavnog brenda i keramike izuzetno visokog kvaliteta koja je za njihovu izradu korišćena. U skladu sa Flaminia vizijom, boja je ključni element dizajna sa kojim se ne može poigravati, pa novitet poseduju bogatu paletu boja, koja ide od prirodnih mlečnih tonova koji odišu nežnošću do zemljanih nijansi gline, petrol zelene i Rubens crvene.

Sve zaobljene forme koje su sada debitovale u formi umivaonika dostupne su i kao samostojeće kade, a kreirane su od Pietraluce materijala, pa se mogu kupiti u interesantnim bojama, koje će savršeno odgovarati vašim kupatilima.