Unesite boju u svoje kupatilo novom Frieze kolekcijom

Italijanski studio za dizajn enterijera i arhitekturu, Marcante-Testa, dizajnirao je novu Frieze kolekciju za slavni brend Ex.t, koja je predstavljena tokom Maison & Objet 2020.

Inspirisana Entablatures serijom američkog pop umetnika, Roja Lihtenštajna, linija za kupatila kreirana je upotrebom različitih materijala i živahnih boja, kako bi predstavila odvažnu, stilsku izjavu. Frieze kolekcija se sastoji od ormarića, umivaonika i drugih dodatnih aksesoara.

Umivaonici su okarakterisani geometrijskim formama i dostupni su u varijantama od različitih materijala, sa teksturama i bojama koje odgovaraju vašim dekorativnim potrebama. U ponudi je ukupno 3 modela umivaonika, Frieze One Low, Frieze One High, Frieze One Two Lined, pri čemu svaki model sadrži predivnu teksturu sa prednje strane. Umivaonici mogu biti postavljeni kao samostojeći entiteti ili mogu biti zidno fiksirani. Takođe, mogu se koristiti kao baza za dodatne aksesoare, kao što su ogledala, skladišne jedinice, kuke za peškire i police.

Frieze ormarići dizajnirani su da se koriste u kombinaciji sa umivaonicima. Oni su dostupni u varijantama od prirodnog kestena ili lakiranog MDF-a, u različitim bojama. U ponudi su i fioke sa nežnim sistemima za zatvaranje.

Frieze band je jedan od aksesoara koji su deo ove kolekcije, a koji služe kao baza za zidne aksesoare, pri čemu se može nabaviti od lakiranog MDF-a, drveta ili granitnog mermera.