Umivaonik kao umetnost u kupatilu

Osnovana 1873.godine, sa sedištem u Viskonsinu, Kohler je globalni lider u proizvodnji kuhinjskih i kupatilskih elemenata...

Svetski poznati po svojoj posvećenosti kvalitetu i proizvodima koji stvaraju savršeni balans forme i funkcije, ova kompanija je skoro predstavila dve nove linije umivaonika, dizajnirane za izbirljive klijente koji žele komfor i pogodnosti, bez ugrožavanja stila. U pitanju su Mica i Derring umivaonici.

Elegantan i luksuzan, napravljen od kineskog porcelana, Mica je umivaonik sa debljinom ivice od 6 mm, sa detaljima od zlata. Njegov delikatni izgled nikako ne remete moći materijala od kog je napravljen, koji je dokazano snažan i istrajan. Svaki detalj ovog dizajna je besprekoran, predstavlja klasičnu lepotu i eleganciju, koje su protkane kvalitetom. Ponuđen u različitim bojama i sa različitim završnim detaljima, Mica umivaonik je jednostavan i u isto vreme fantastičan dodatak svakom kupatilu. Možemo ga slobodno nazvati umetnošću za kupatilo.

Inspirisan grnčarijom, Derring asortiman umivaonika proslavlja to umeće svojim unikatnim komadima sa ručno rađenim teksturama i glaziranim varijacijama. Sa izgledom koji podseća na egzotično remek delo, ovaj umivaonik nudi nam mešavinu mineralnih elemenata koji predstavljaju brilijantne efekte na površini. Dostupan u tri oblika i veličine, ovaj keramički lavabo sa svojom interesantnom tranzicijom boja biće uvek u centru pažnje. Ovo je svestrani komad koji u sebi sadrži sve ono najbolje što ovaj brend može da nam ponudi.

D.Ć.

 

Povezane teme