Ulepšajte svoja kupatila novim izgledom mermera

Kompanija Riluxa proširila je svoju kolekciju okarakterisanu Corian materijalom čitavim spektrom novih boja, kako bi nam pomogla da kreiramo vibrantna i minimalistička kupatila…

Riluxa asortiman koloritnih površinskih materijala dizajniran je da se primeni uz postojeću mešavinu prilagodivih proizvoda za kupatila, sa ciljem pomeranja granica minimalističkog ambijenta. Prema izjavi brenda, ova kolekcija je dizajnirana da odgovori na zahteve sve većeg broja dizajnera, umetnika, arhitekti i stručnjaka iz industrije, koji se udaljavaju od tradicionalnih belih kupatila.

Kako objašnjava CEO ovog brenda, Tome Riluksa, postoje dva tipa klijenata koje oni imaju: oni koji žele raskošniji stil mermernih proizvoda, i oni koji više naginju prema minimalističkoj estetici. Prema njihovom mišljenju, ova druga grupa pokazuje promene u kupovnim šablonima, koji se udaljavaju od belog Corian materijalima, približavajući se drugim bojama koje su prethodno bile dostupne.

Nove Corian boje mogu se naneti na površine Riluxa kupatilskog nameštaja, uključujući umivaonike, kade, ormariće i tuševe. Materijali idu od umetničkih, dekorativnih finiša, pa sve do odvažnijih, statement ponuda jarkih tonova.

Svaki ton je dizajniran sa veličanstveno glatkim površinama, savršeno se uklapajući sa drugim materijalima, kao što su metal, drvo, staklo ili prirodni kamen. Pored toga, svaka površina je otporna na svakodnevno korišćenje i lako se može popraviti, ukoliko pak do oštećenja dođe.