Tuš koji vam može bukvalno promeniti život

Ništa nas ne može bolje opustiti od dugog tuša posle napornog dana i mnogi smatraju da se to iskustvo ne može poboljšati…

Ipak, genijalni dizajneri daju sve od sebe kako bi svaki aspekt našeg života promenili na bolje i učinili skladnijim, a u to ulazi i dizajn kupatila, tačnije tuša. KEUCO, nemačka kompanija koja se bavi proizvodnjom sanitarija, kreirala je ultimativno iskustvo tuširanja uz pomoć svetlosnog tuša, koji je usklađen sa ljudskim bioritmom. Prstenasta glava tuša nudi savršenu kombinaciju svetlosti i vode, istovremeno.

Svaka kapljica vode reflektuje svetlost pre nego što padne na vaše telo, poput prijatne, letnje kiše. Svetlosni tuš dizajniran je tako da ima pozitivni efekat na vaše telo, pomažući mu u lučenju određenih hormona.

Ovaj inovativni tuš se lako instalira, a njime se upravlja specijalnim prekidačem, dok takođe dolazi sa opcijama prilagođavanja nivoa svetlosti, u zavisnosti od doba dana kada ga koristite.

Dnevna svetlost tuša, koja je u upotrebi tokom jutarnjih časova, aktivira sistem cirkulacije i osvežava nas. Tokom večernjeg tuša, svetlost ima efekat sličan zalasku sunca, opuštajući naše telo i pripremajući nas za počinak.

KEUCO kompanija je zaista strastvena kada se radi o estetici jednog kupatila, pa je stoga uvek u potrazi za novim tehnologijama, materijalima i formama.

Luxury Experience