TUŠ KABINE PO VAŠOJ MERI

Atraktivan, moderan dizajn plastičnih okvira, kvalitetni materijali, prostrane površine za tuširanje, izrada po meri, su samo neke od prednosti Marconio tuš kabina...

Kupatila su odavno izašla iz svojih standardnih “okvira” i više nisu samo prostorije u dimenzijama ormara. Danas su kupatila prostrane sobe, kompletno opremljene za održavanje higijene tela, ali i duha.

Specifični “know-how” i veliko iskustvo su osnova svih proizvoda dizajniranih i razvijenih od strane Marconio Whirlpool SPA, kompanije čije tuš kabine su izrađene od kvalitetnih materijala.

Marconio tuš kabine poseduju sledeće karakteristike:

Obrada: kaljeno staklo od 8mm, okov mesing sa završnom obradom u hromu
funkcionalnost: zaptivanje silikonskim gumama bez upotrebe silikona, bezbednost
dizajn: atraktivan, moderan, minimalistički
napravljeno po meri: individualnost, maksimalno iskorišćen prostor, originalna rešenja
montaža, servis i rezervni delovi

SERIJA 26

Marconio tuš kabine iz serije 26 predstavljaju pravi biser asortimana Marconio Whirlpool SPA, potpuno jedinstven proizvod na našem tržištu po svom kvalitetu i dizajnu.

Okov za tuš kabine iz serije 26 kompletno je izrađen od nerđajućeg čelika, izliven u komadu. Zatim posebnim procesom svi odlivci su polirani do savršenstva, kako bi se postigao perfektan sjaj, odnosno “efekat ogledala“.

Šarke i fikseri dizajnirani su tako da se sa unutrašnje strane nalaze u ravni stakla,. To su tzv. „flush in“ šarke, koje u potpunosti olakšavaju održavanje stakla sa unutrašnje strane tuš kabine.

Staklo je kaljeno, sigurnosno, debljine 10mm i poseduje standard kvaliteta EN14428:2008 i CE znak usaglašenosti sa svim zahtevima EU tržišta.

PVC zaptivne gume i pragovi na vratima su specijalno dizajnirani tako da obezbeđuju najviši nivo dihtovanja i zaštite od prskanja vode izvan kabine.

Garancija na kompletnu tuš kabinu iz serije 26 iznosi 5 godina, dok su same kabine testirane na 100.000 ciklusa.

Marconio tuš kabine iz serije 26 dostupne su trenutno u 2 dimenzije: 120x80cm i 140x90cm. Standardna visina je 195cm.

SERIJA 15

Serija 15 predstavlja posebnu inovaciju – Marconio “frameless“ klizni sistem, jedinstvenog dizajna i vrhunskog kvaliteta.

Donja vođica kliznog sistema je tako dizajnirana da je potpuno skrivena od prljavštine i vode. Tako da to obezbeđuje točkićima potpuno tiho i lako klizanje. Točkići su izrađeni od nerđajućeg čelika (SS304) evropskog standarda kvaliteta.

Uključuje police sa spoljne strane tuš kabine izolovane od prskanja vode, kojima se može pristupiti otvaranjem drugih vrata.

Izrađene su od kaljenog stakla, debljine 8mm koje poseduje sve evropske sertifikate usaglašenosti.

Okov je kompletno izrađen od nerđajućeg čelika, hromiran u debljini 11mm, što predstavlja svetski standard i visoko otporan na koroziju.

Fiksevi takođe predstavljaju poseban patent, koji omogućava laku montažu i ako postoji odstupanje zida od idealne ravni.

Marconio klizni sistem testiran je na 40.000 ciklusa, a garancija na tuš kabine serije 15 iznosi 3 godine.

Tuš kabine iz serije 15 izrađuju se u nekoliko dimenzija: R90, 90 x 90, 120 x 80 sa standardnom visinom 185cm.

Kupatilo predstavlja prostoriju za relaksaciju koja treba da pruži maksimalan komfor i da pretvori ritual tuširanja u momenat lične relaksacije i wellnessa, a Marconio tuš kabine mogu ispuniti vaša očekivanja...