Tonino Lamborghini i Glass Design: sinonim za luksuz i inovaciju u kupatilu

Više slika

Više slika

Glass Design predstavlja ekskluzivnu kolekciju Tonino Lamborghini, koja je spoj dizajna i istorije pravog italijanskog majstorstva...

Ova kompletna kolekcija lavaboa i dodataka za kupatilo nosi potpis brenda Tonino Lamborghini, simbolizujući ikoničan i bezvremenski dizajn, uz vrhunsku originalnost u dizajnu i izboru materijala. Svaki detalj u kolekciji rezultat je stilizovanog istraživanja i visoke zanatske veštine, nudeći fascinantne predloge koji zadovoljavaju različite ukuse i podižu koncept apsolutnog kvaliteta.

Kroz interpretaciju vrednosti kvaliteta dizajna, estetike i luksuznog načina života koji su ugrađeni u DNK brenda Tonino Lamborghini, dugogodišnja istorija Glass Design u upotrebi tradicionalnih i inovativnih materijala rezultirala je jedinstvenom kolekcijom. Ova kolekcija ne varira samo u estetici već i u vrsti korišćenih materijala, ciljajući da bude deo projekata enterijernog dizajna, gostoprimstva i nekretnina koje Tonino Lamborghini razvija globalno. Time se promoviše Made in Italy širom sveta, istovremeno garantujući sveobuhvatnije iskustvo brenda Tonino Lamborghini Total Living.

Dostupna u sedam ikoničnih rešenja, kolekcija Tonino Lamborghini uvodi novu viziju kupatila, karakterisanu elegancijom, funkcionalnošću, sofisticiranim raspoloženjem i detaljima poput preciznih linija, fasetiranih i aerodinamičkih površina. Svaka konfiguracija Tonino Lamborghini kupatila izražava snagu jedinstvenog i nekonvencionalnog dizajna, rezultat potpuno Made in Italy proizvodnje.

MARMOFUSION kolekcija Tonino Lamborghini je spoj tradicionalnih materijala sa visoko savremenim dizajnom, gde se kristal i mermer vešto spajaju u elegantnu i iznenađujuće savremenu kombinaciju. MARMOFUSION je kolekcija lavaboa za postavljanje na pult gde je fumé kristal sa ručno izrađenim dijamantskim rezom vešto montiran na okruglu bazu od dragocenog mermera u beloj, crnoj, roze ili crvenoj boji. Rezultat je jedinstven proizvod izvanrednog kvaliteta koji prenosi auru svetlosti i elegancije.

CARBON TECH serija Tonino Lamborghini odlikuje se jakim stilskim i tehnološkim potpisom, vezujući se za DNK brenda. Ova napredna kolekcija lavaboa za postavljanje na pult napravljena je od Perta®, polimera sa izuzetnim kvalitetima koji kombinuje nisku specifičnu težinu sa visokom otpornošću. CARBON TECH lavabo se ističe naprednim detaljima kao što je rešetka sa karbonskim finišem koja pokriva unutrašnju površinu bazena, sakrivajući odvod i pružajući jedinstven efekat toku vode.

Luxury Experience