Svesni minimalizam: Trend za 2024. godinu za kupatila i kuhinje

Svesni minimalizam će biti velika vest u 2024. godini, prema nezavisnim specijalistima za pločice Porcelain Superstore...

Ovaj maloprodajni lanac, koji se specijalizuje za prelepe pločice od porcelana i keramike, veruje da će vlasnici domova prilaziti dizajniranju svojih životnih prostora s većom pažnjom, dajući prednost predmetima za dom sa svrhom, kao i estetskom privlačnošću.

Abas Jusefi, direktor kompanije Porcelain Superstore, izjavio je: "Minimalizam je bio veliki trend pre 20 godina. Ali kako je sve više ljudi počelo da otvara svoje domove putem društvenih medija, to je donelo i maksimalistički pomak u čitavoj priči, jer su želeli da oduševe svoju publiku, goste i bližnje. Ali, sada primećujemo prelazak na promišljen pristup. Vlasnici domova traže mir i kupuju s namerom, tražeći komade koji izgledaju sjajno i služe svrsi. Nećemo videti povratak surove jednostavnosti minimalizma iz nultih godina, umesto toga, gledamo svesni pristup."

Ovaj trend koji karakterišu čiste linije, prirodni materijali i neutralne nijanse, ima za cilj da nas navede da živimo s više pažnje i investiramo u vremenski postojane komade koji će trajati. Ukoliko želite da isprobate trend Svesnog Minimalizma, predlažemo vam da krenete od svog kupatila i kuhinje, koji neretko bivaju zanemareni u čitavoj priči.

Luxury Experience