Suprotnosti se privlače u novoj Classic Rock kolekciji

ABC Stone ulazi u svet nameštaja i odabrao je dizajnerku enterijera Karu Vudhaus kao svog prvog saradnika u ovom novom prostoru za njih...

Tako je nastala kolekcija Classic Rock, prvo partnerstvo za dva brenda. U njoj ćete pronaći devet komada u pet mermernih boja - Grand Antique, Calacatta Viola, Arabescato Corchia, Pink Onix i Silver Travertine. Kada se kombinuje sa italijanskim kamenim blokovima, nerafinirano se susreće sa prefinjenim.

U stvari, kolekcija je oda ličnoj opsesiji kamenom koju gaji Vudhaus. „Svaki komad definitivno ima malo mog prepoznatljivog stila dizajna, koji veoma zakrivljen i uzdignut. Uvek me privlače kružne i zaobljene, a ne oštre ivice. Za mene je to privlačnije i predstavlja luksuzan momenat sa osećajem mekoće“, podelila je ona.

Tema rokenrola suprotstavlja razigranost muzike sa elementima stvarnog kamena. Samostojeća Rock & Roll kada je verovatno najveća izjava, sa spratnim mermernim i čvrstim mesinganim nogarama. I Rolling Stones i Solid Sound umivaonici su neverovatno šik u svojim funkcijama. Dva druga umivaonika – Brass on Marble Styx i Brass on Brass Styx – spajaju zaobljene elemente i tvrde uglove njihovih površina. Deo kolekcije sui  komadi koji bi mogli naći dom izvan kupatila. Soft Rock stolica od mermera, Rock Out kluba i Rock Out stoličica koriste meke i čvrste mešane materijale kako bi prikazali stilsku estetiku. Na kraju, Beat Side Table je odličan pratilac skoro svim gore pomenutim komadima dok nastavlja razgovor između materijala.

Lindzi Bel Tajler, potpredsednica marketinga i kreativni direktor kompanije ABC Stone, rekla je: „Kara je u ovaj proces donela tako zabavan, instinktivni duh. Ona je samo radila sa idejom i na kraju smo dobili nešto što zaista razjašnjava magiju kamena kao elementa i naglašava njegove transformacione kvalitete. Ova kolekcija je bukvalno umetnost kamena. Želimo da oni koji integrišu ove delove u svoje projekte i prostore shvate da ulažu u skulpturalni objekat po meri koji treba da izazove čuđenje i radost. Nijedna dva komada nikada neće biti ista, jer kamen od kojeg je napravljen nikada neće biti isti.”

Luxury Experience