STEP - beskonačno prilagodljiv tuš koji će ispuniti sva vaša očekivanja

To nije samo tuš kabina koja se postavlja u ravni sa podom, već pravi poklon svestranosti sa izdržljivim, praktičnim i održivim materijalom u četiri boje i mnogim standardnim veličinama koje se mogu beskrajno prilagoditi.

Da li je potrebno još nešto za trenutno preuređenje kupatila?

Dizajnirana i patentirana od strane Scarabeo Ceramiche, ova „tuš kada“ od porcelana debljine 25 mm dostupna je u mnogim veličinama i može se prilagođavati (po potrebi) i montirati u ravni sa podom.

Napravljena je od jednog porcelanskog bloka debljine 25 mm. Savršena za montažu u ravni sa podom, dostupna je u mnogim standardnim veličinama: 71x120, 80x100-120-140-160 i 90x100-120-140-160 cm, plus dodatno proširenje 80x59 i 90x59. Štaviše, ovaj pod za tuširanje se može prilagođavati tokom procesa montiranja.

Osim što je praktičan, STEP je i održiv jer ova industrijski proizvedena keramika ponovo koristi sve smese i ostatke koji proizlaze iz proizvodnog procesa. Rezultat je svestran, neverovatno izdržljiv, vodootporan i neklizajući materijal koji je otporan na udubljenja, ogrebotine, mrlje, svetlost, promene temperature, loše vremenske uslove i može izdržati do 2000 kg.

Kako bi ponudio najviše u prilagođavanju, dostupan je u četiri boje: Matte White, Matte Concrete, Matte Black i Matte Gray.

Za izradu tuša zaslužna je italijanska kompanija specijalizovana za proizvodnju savremenih i dizajnerskih kupatila i nameštaja. Ovaj brend ima za cilj da ponudi novi dekor koji može da kombinuje stil i izuzetnu funkcionalnost, a istovremeno definiše karakter kupatila.