Spremni za ledenu kupku? Ove elegantne kade donose hidroterapiju pravo u vaš dom

Ledene kupke su postale toliko popularne, da sada možete dobiti prilično elegantan uređaj instaliran u vašem domu.

Hydro Systems je upravo predstavio novi sistem hladne hidroterapije koji vam omogućava da se opustite kao Vim Hof kad god poželite. Prikladno nazvan Cold Plunge, njihov novitet može se ugraditi u bilo koju od vrhunskih kada kompanije, tako da možete odabrati onu koja se uklapa u vaš enterijer.

Sam sistem koristi moćno hlađenje, filtraciju i opremu da vam donese čistu, ledenu vodu na vaš zahtev. Hladna hidroterapija obično uključuje potapanje u vodi koja ima temperaturu od 15 stepeni ili manje, ali Cold Plunge može čak smanjiti temperaturu vaše vode na 3 stepena. Takve glacijalne temperature sigurno će zadovoljiti gore pomenutog „Ledenog čoveka“. (Metoda Vim Hofa predlaže redovne ledene kupke uz duboko disanje.) Najbolji deo je da možete da kontrolišete koliko vam je hladno iz aplikacije na svom pametnom telefonu.

Istraživanje objavljeno u North American Journal of Medical Sciences, Sports Medicine i drugim renomiranim izvorima sugeriše da izlaganje niskim temperaturama može šokirati vaš nervni sistem i dati vašem telu neku vrstu ponovnog pokretanja. Navodne prednosti uključuju smanjenje bola i upale, poboljšan san i cirkulaciju, jačanje imunog sistema, porast dopamina, pa čak i ubrzano sagorevanje masti.

Iako je svačiji odgovor na uranjanje u hladnu vodu različit, možda ćete otkriti da vam pomaže da se opustite nakon napornog dana. Hydro Systems kaže da će vam Cold Plunge omogućiti da se podmladite za manje od pet minuta dnevno.

Takođe možete odabrati da dodate terapeutske mlaznice kompanije. Postoji osam različitih tipova mlaznica koje se razlikuju po veličini, pravcu, kretanju i funkciji. Možete ih konfigurisati da stvore iskustvo poput masaže kod kuće. Tu je i sistem hromoterapije za kadu koji koristi LED svetla za promenu raspoloženja ili energije.

Cena svake kade po meri će varirati u zavisnosti od specifičnih karakteristika, ali možete očekivati da će cena biti najmanje nekoliko hiljada dolara.

Luxury Experience