Simas predstavlja umivaonike koji odgovaraju svim potrebama

Više slika

Više slika

Italijanski brend Simas predstavlja nam svoj novi način razmišljanja o prostoru, čak i onom najmanjem, posmatrajući ga kao neprekidni dijalog između dizajna i funkcije…

U njihovoj viziji, umivaonik više nije samo funkcionalni deo jednog kupatila, već postaje izraz kreativnosti koji svoje mesto može pronaći gde god da se nalazi. Kreirajući malene umivaonike koji se lako uklapaju u okruženja u kojima koegzistiraju višestruke kontaminacije stilova, oni svoju inspiraciju crpe iz različitih sfera, prilagođavaju je specifičnim senzibilitetima i zahtevima.

Simas, sa ovim novim veoma malim umivaonicima proširuje asortiman dizajnerskih umivaonika BALLOON i FORIU',  sa okruglim prečnikom od Ø 30xH 11cm i kvadratnim oblicima od 25x25x H11cm, pri čemu su obe verzije nastale kao delo internog Simas Design Tima. Umivaonici Foriù su takođe dostupni sa osnovnom pločom za smeštaj slavine, u okruglim i kvadratnim verzijama. Ovi novi umivaonici će biti dostupni u kompletnoj paleti boja Simas kompanije, koja pored mat završnih obrada Matt Antracite, Bianco, Nero, Tela, Cemento, Mirto, Moka, Prugna, Sabbia, Pervinca i Navy takođe uključuje nove sjajne boje Caramello, Capri, Menta, Narciso, Rubino, Grafite pored sjajnog Nera i Bianca, ukupno nudeći 19 predloga.

Mali umivaonici koji se mogu umetnuti u praktično svaki prostor, biti skriveni minimalističkim paravanima gde je dekoracija skoro kao umetničko delo, prikazuju nam domišljatost ovog brenda i njihovu želju da svakoj verziji kupatila ponudi savršeno rešenje, koje je istovremeno funkcionalno i estetski zadovoljavajuće.

Balloon i Foriù su najnoviji najmanji proizvodi SIMAS kompanije kao odgovor na najrazličitije postavke, potvrđujući 100% made in Italy oznaku, dodeljenu od strane "Ceramics of Italy" zaštitnog znaka Confindustria Ceramica.

Luxury Experience