Scarabeo predstavlja nove oblike i dezene u DECORLAB liniji

Konstantno istraživanje kvaliteta i vizuelnih standarda oduvek je bilo sastavni deo Scarabeo Ceramiche brenda i nastavlja se sa konceptom DecorLab Mood: eksperimentalnim istraživanjem koje se odnosi na dekoraciju svih tehnologija koje ova vrsta aplikacije nudi.

To je rezultiralo u četiri nove vrste keramičkih dekoracija, sa garantovanim efektima u pogledu izgleda i oblika, pojačanih inovativnim kombinacijama sa nespornim vizuelnim uticajem. Nova ideja za elegantno i personalizovano kupatilo, pretvorena je u jedinstveno i trendi okruženje.

Quadrotto, Sfere, Rigo i Neutro su četiri najnovija nova obrasca koja je predložio Scarabeo:

Quadrotto - Reljefna dekoracija, dostupna u brojnim bojama i primenljiva na spoljašnost Teorema 2.0 kolekcije umivaonika. Tekstura ima motiv u obliku pastile sa kontrastnim vizuelnim i taktilnim efektom s keramikom.

SFERE - Reljefni uzorak dostupan u čitavoj paleti boja i primenljiv na spoljašnjost i unutrašnjost Glam kolekcije umivaonika. Dekoracija je dizajnirana posebno tako da keramičkoj površini daje „materijalnu hromatsku vibraciju“ koja je vidljiva na dodir.

RIGO - Linearni geometrijski reljefni ukras, dostupan u brojnim trendi bojama i primenljiv isključivo na spoljašnjost Teorema 2.0 kolekcije umivaonika. Ova vrsta uzorka stvara dinamičan 3D efekat koji je u potpunosti nov u odnosu na trenutne keramičke površine.

NEUTRO - Izuzetno elegantan reljefni ukras i alternativa sa neverovatnim vizuelnim uticajem u svojim različitim bojama. Efekat tona na ton stvara atraktivan kontrast između neprozirne teksture i sjaja keramike. Rezultat je umivaonik sa neverovatno rafiniranim vizuelnim i taktilnim karakteristikama.

Novi SFERE i RIGO ukrasi takođe su predloženi u FASCIA rešenju, primenjivi i na unutrašnjost i na spoljašnost svih umivaonika u kolekciji Glam, kao dekorativna ideja koja dodatno poboljšava umivaonik u svojoj trendi verziji.