Scarabeo noviteti na izložbi kupatilskog nameštaja

Na sajmu nameštaja u Milanu, imali smo priliku da vidimo brojne novitete iz praktično svih sfera…

Od najnovijih i najinovativnijih komada nameštaja za dnevni boravak, spavaće sobe i kuhinje, u centru naše pažnje posebno mesto zauzeli su aksesoari za kupatilo i sva oprema koja nam je potrebna kako bi smo taj intimni prostor pretvorili u pravi mali raj.

Jedan od brendova koji se posebno izdvojio svojom ponudom, bio je Scarabeo, koji je u saradnji sa EMO design predstavio brojne novitete. Pogledajte o čemu se radi:

Glam – od mini do maksi u jednoj kolekciji. Novi asortiman umivaonika iz ove serije upravo nas na to asocira. Svojim nežnim, prefinjenim linijama, GLAM kolekcija koristi znanje Scarabeo Ceramiche kroz kreiranje keramičkih proizvoda sa izuzetno tankim, ali opet otpornim ivicama. Ova linija sadrži četrnaest umivaonika različitih oblika, dimenzija i aplikacija. U skladu sa modernim tržišnim trendovima, ovaj dizajn će se lako integrisati u praktično svaki prostor.

Frame – Scarabeo proširuje svoj asortiman i predstavlja nam novi sistem kupatilskog nameštaja, koji se savršeno kombinuje sa brojnim drugim kolekcijama koje su do sada izbacili, dozvoljavajući brendu da svojim ljubiteljima ponudi raskošne i kompletne predloge. Materijalna, savremena i svestrana, Frame linija koja nosi potpis EMO design, kombinuje esenciju drveta sa cevastim metalnim strukturama, koje daju svoj lični pečat celoj ponudi. Ova kompozicija sadrži trodimenzionalnu zidnu bazu, zidnu jedinicu i mogućnost personalizacije enterijernih prostora drvenim pregradama.