Scarabeo nam pomaže da stvorimo besprekorno kupatilo

Kreacija predivnog, elegantnog i funkcionalnog kupatila ispunjenog stilom, karakterom i ličnošću korisnika, tradicionalno je prioritet brenda Scarabeo…

Kako oni kažu, njihova želja je oblikovanje i interpretacija keramike uz pomoć intuicije i kreativnosti, a sve u skladu sa glavnim trendovima i vodiljama savremenog dizajna. Scarabeo brend nastavlja svoje putovanje, proširujući svoju ponudu šarmantnim bojama. Vanvremenska, klasična plemenitost bele keramike, kombinovana je sa posebno atraktivnim, novim hromatskim elementima.

Nakon Pearl, Ardesia, Lava, Night, Sand i Tobacco, njihovi finiši su inspirisani našom planetom i prirodom, predstavljajući tri nove prefinjene i upečatljive boje, koje su dostupne za šezdeset različitih tipova umivaonika i sanitarija.

Antique Pink je delikatna, ženstvena boja idealna za stvaranje romantičnog ambijenta, dok je Musk veličanstvena mat zelena, koja će svakom kupatilskom prostoru dati dozu karaktera. Na kraju, Ocean predstavlja opuštajuću i snažnu tamnoplavu boju, koja će svakom kupatilu podariti sasvim drugačiju dimenziju.

Širok asortiman umivaonika i sanitarija u velikom spektru boja daju vam priliku da kreirate kupatilo po meri, koje je funkcionalno i personalizovano u isto vreme.