Savršena povezanost estetike i funkcionalnosti – Dedalo

Kada govorimo o kupatilima, kao što smo u nekoliko navrata već naglasili, moramo posebnu pažnju usmeriti njihovom dizajnu i dekoraciji…

Iako pre svega funkcionalno, kupatilo, da bi igralo svoju ulogu savršene oaze mora biti estetski zadovoljavajuće, i stilski ispratiti svaku vašu želju. Brojne kompanije širom sveta nadmeću se nudeći nam inovativna i optimizovana rešenja za ovaj prostor, ali se jedna od njih posebno izdvaja.

U pitanju je kompanija Arblu, koja u svojoj ponudi ima Dedalo, tuš kabinu bez rama, koja je okarakterisana minimalističkim izgledom i u isto vreme, ekstremnom funkcionalnošću.

Zahvaljujući versatilnom sistemu zatvaranja, Dedalo model nam daje širok opseg ugaonih rešenja, kao i rešenja u stilu niše, u zavisnosti od dostupnog prostora. Rešenja koja su u potpunosti prilagođena takođe su dostupna, nudeći nam savršenu tuš kabinu u harmoniji sa svim postojećim kupatilskim elementima.

Dedalo tuš kabina visoka je 200cm. Plus šarka osigurava savršenu funkcionalnost u minimalnom prostoru, sa istovetnim čistim izgledom u celom prostoru tuš kabine. Vrata su opremljena zidnim profilima i mogu se otvarati i iznutra i spolja, obećavajući kompletnu pristupačnost i slobodu pokreta.

Staklo ove tuš kabine dostupno je u velikom asortimanu – može biti transparetno, grafirano, sa satenskim detaljima i aluminijumskim profilima, svilenkasto belo ili satenski srebrno. Tanki i lagani profili, zajedno sa ručkom minimalističkog dizajna daju Dedalo tuš kabini auru savršene povezanosti estetike i funkcionalnosti.

 D.Ć.