Savršena kupatila dolaze sa duka potpisom

Čiste linije, inteligentan dizajn i izvanredna svestranost.

stila 2000 je proširiva i modularna linija duka tuš kabina, a predstavljena je kao deo kolekcije Quadra, zajedno sa ostalim modelima svih profila. Kućište ove tuš kabine je dizajnirano da se diskretno i elegantno postavi u bilo koji prostor kupatila, savršeno se prilagođavajući stilu i dimenzijama koje ga karakterišu.

Stila 2000 nudi, sve standardne veličine (ugaone, niše, trostrana ili kvadratna vrata) i posebne, po meri napravljene veličine kako bi se zadovoljile najsofisticiranije potrebe ili složene konfiguracije, koje često karakterišu savremena kupatila.

Klizna, sklopiva i dvosklopiva vrata, sistemi mekog zatvaranja, mehanizam za izvlačenje za lako čišćenje vrata, magnetni profili i šarke sa mehanizmom gore-dole, kao i ergonomske ručke integrisane u profil su detalji koji su uvek osiguravali udobnost i brzu i sigurnu montažu stila 2000 modela.

duka, zahvaljujući svom dizajnerskom iskustvu i stalnoj pažnji usmerenoj na razvoj tržišta i potrebe potrošača, osvežava i čini program stila 2000 još potpunijim, stvarajući rešenje sa izuzetno bitnim dizajnom i većom funkcionalnošću.