Plisse - serija umivaonika vanvremenske elegancije

Nudeći nam stil koji lebdi između retro i modernog, Artelinea Plisse, predstavlja niz samostojećih umivaonika, koji su celosti prekriveni staklom...

U pitanju je novi dizajn kompanije Bizzari Design, a sa sigurnošću možemo reći da nudi vanvremenski šarm, kreiran pod uticajem mode.

Ovaj asortiman rezultat je rigoroznih oblika i prefinjenih materijala. Plisse kolekcija gleda unazad i od starih helenskih statua i drevnih Egipćana pozajmljuje male i krhke nabore. Inspiraciju donosi i tradicija pedesetih godina, koja kolekciji daje bezvremensku eleganciju.

Savršene vertikalne pruge u staklu pokrivaju strukturu Plisse umivaonika, dok metalni detalji i presijavanje stakla akcentuju njihovu eleganciju. Trodimenzionalnost staklenih elemenata i njihovo prelamanje svetlosti daju pokret i lakoću kolekciji, koja i dalje zadržava svoj balans.

Plisse umivaonici su dostupni u nekoliko varijacija, sa kvadratnim ili pravougaonim termo oblikovanim formama i oblogama koje krase njihove linije: nero, bronzo i bianco assoluto.