Park Avenue kupatilska oprema

Park Avenue kompanija koja se bavi izradom luksuznih proizvoda nameštaja za kupatila obogatiće i upotpuniti kolekciju koju su prikazali tokom 2015. godine i predstaviće novitete tokom International Bathroom Fair 2016.

Inspirisani estetikom života sa strogom elegancijom i velikom pažnjom za detalje koja je vladala u Njujorku početkom prošlog veka, ovaj brend iz Toskane nudi preko svojih kolekcija realne predloge stila, koji postaju prave ikone lepote i kao takve prevazilaze ono što je samo moderno i prolazno.

Malleable forme napravljene su sa takvom pažnjom do najsitnijih detalja, kao i detaljnim istraživanjima koja se odnose na materijale i doradu, kako bi se kao krajnji rezultat postigla sveopšta estetska kultura prilagođavanja, koja komunicira savremeni luksuz, karakterističnu eleganciju i konačno, pravu lepotu.

Konzolni stolovi Park Avenue

To je set konzolnih stočića za kupatilo koji emituju stil kupatila ne samo kao prostorije koja služi za kratku upotrebu, već sa namerom da pokažu kako i ovaj deo enterijera može biti funkcionalna i ekskluzivna prostorija. Svaki konzolni sto je izrađen u potpunosti ručno, prilagođen zahtevima kupca, u smislu dimenzija, materijala i detalja. Ne postoje limiti za vešte umetnike i zanatlije kompanije Park Avenue brenda, koji prave ove elemente svojim veštim rukama i sa enormnom strašću.

Kade i lavaboi Park Avenue

Proizvodnja kada i lavaboa u kompaniji Park Avenue specifična je po tome što je kompletno smeštena u Italiji. Serija kada u kolekciji je inspirisana klasičnim formama sa savremenim reinterpretacijama i originalnim varijacijama u korišćenju i povezivanju različitih materijala i završne obrade detalja. Retro dizajn čini da ove kade budu apsolutno uklopive u bilo koji ambijent. Kade se izrađuju od livenog gvožđa i aluminijuma. Lavaboi opet, sadrže inovativne forme tako da u ovoj kompaniji možete kupiti lavabo u obliku korpice za mafin.