Pametna wc šolja od 13.000 dolara

Više slika

Više slika

TOTO NEOREST NX2 Intelligent Toilet sa ACTILIGHT je sve, sem standardne kupatilske sanitarije, a dolazi nam iz Japana…

Svaki od novih toaleta koristi isti dizajn, koji je uglađen, nežan i neverovatno prijatan. Prethodno dizajnirani TOTO Neorest toaleti bili su okarakterisani oštrim, ugaonim siluetama, dok nova serija sada poseduje nežni eliptični profil, inspirisan “lepotom kamenčića koje je tokom godina oblikovala reka”. Dizajn i tehnologije ovog esencijalnog dela svakog kupatila je veoma je luksuzan, što je dovelo do toga da TOTO dobije nagradu na CES sajmu.

TOTO NEOREST NX2 razlikuje se od NX1 modela zahvaljujući integrisanom ultraljubičastom svetlu koje je ugrađeno u poklopac, zajedno sa površinom od titanijum dioksida, koja olakšava dekompoziciju organskog otpada.

Elegantni eksterijer ove toaletne šolje protkan je jednostavnošću, ali u sebi sadrži brojne high-tech elemente – automatsko spuštanje i podizanje poklopca sa automatskim puštanjem vode, integrisani WASHLET sistem za lično pranje koji pruža uživanje u toploj i prozračnoj vodi, sušilicu sa toplim vazduhom, grejano sedište i katalitički dezodorans za prostor.

Novi NX2 bio je izložen na CES sajmu pored slično oblikovanog NX1 modela, ali samo NX2 sadrži ACTILIGHT – ultraljubičasto svetlo, dizajnirano tako da radi u tandemu sa elektrolizovanom vodom i površinom od titanijum dioksida koja je glazirana, rezultirajući tako hidrofiličnim elementom. TOTO tvrdi da UV svetlost pomaže ubrzanom raspadanju organske materije uz pomoć fotokatalitičkih procesa.

Cena od 13.000 dolara koja pravi ovu wc šolju postavlja je u samu srž luksuznog tržišta, odgovarajući na globalnu potrebu za luksuznijim kupatilskim opcijama.

Luxury Experience