Pametna slavina za mešanje vode i sapuna

Elegantna slavina Intellimix by Ideal Standard ne samo da ispušta vodu kada približite ruke, već nudi i pravu količinu antibakterijskog sapuna. Ovo pruža značajnu uštedu u vodi i ima komande kojima se može upravljati putem vašeg telefona.

To je praktičan i brilijantan sistem koji nam pomaže da pažljivo i jednostavno sledimo sanitarne mere predostrožnosti koje su preporučene tokom trenutne vanredne situacije u javnom zdravlju. Opremljena graničnikom, ova slavina koristi 85% manje vode u odnosu na tradicionalne modele i može se upravljati putem aplikacije.

Ideal Standard je kompanija osnovana 1949. godine i lider je u sektoru kupatila. Uvek tretirajući kupatilo kao mesto fokusiranja na apsolutni wellness, Ideal Standard je pionir u inovacijama koji se može pohvaliti mnogim nagrađivanim modelima. Sarađivao je sa velikim međunarodnim dizajnerima i predstavlja referentnu tačku na današnjoj sceni dizajna.

I nije slučajno da je ova kompanija osvojila dve prestižne međunarodne nagrade za dizajn: IF Design Award 2021 i Reddot Winner 2021.