Pagine Scritte by antoniolupi - elegancija između pruga

Antoniolupi, italijanska kompanija specijalizovana za dizajnerski nameštaj za kupatila, sve je više usmerena na prostor shvaćen kao fluidno mesto, gde se nameštaj meša i lako se kreće iz kupatila u dnevnu sobu.

Novi Pagine Scritte stolovi koje je dizajnirao Gumdesign su još jedan primer: najnoviji u porodici antoniolupi ovi čelični stolovi sa temom pruga, koje je dizajner već koristio na tepisima, umivaonicima, tapetama i ormarića, dodaju novi 3D efekat svakom kupatilu.

Još jednom, stil brenda se ističe svojom sofisticiranom ravnotežom proporcija, veštom izradom, strogošću i svestranošću. Pagine Scritte je porodica sastavljena od tri stola u različitim visinama (45x45x20/30/40 cm), koji se mogu spojiti zajedno kako bi kreirali delove koji se stalno menjaju. Oni stvaraju trodimenzionalnu površinu koja se može koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim elementima u bilo kom prostoru.

Lagani, ali čvrsti, minimalistički ali upečatljivi, ovi stolovi od brušenog čelika projektuju šare svetlosti i senke na podu, stvarajući teksture i forme koje se menjaju sa svetlom.

Dizajneri još jednom pokazuju da minimalistički dizajn nije samo praktičan i funkcionalan, već može da stvori i smele delove dekoracije.

Luxury Experience