Ovaj Tonino Lamborghini umivaonik od $13,000 je istovremeno nekonvencionalan i prelep

Više slika

Više slika

Dizajn i istorija idu ruku pod ruku, dok izuzetnost postaje deo kombinacije kada Italija stupi na scenu…

Govoreći o rukama, Glass Design je predstavio neverovatnu kolekciju umivaonika i dodataka za kupatilo pod brendom Tonino Lamborghini. Istaknuti proizvod ove bezvremenske kolekcije je jedinstveni Iconico, samostojeći umivaonik s impresivnim i robustnim karakterom. Obično su takvi opisi rezervisani za ljude, a ne za umivaonike koje oni koriste, što je upravo razlog zašto ovaj dodatak zaslužuje takve pohvale.

Iconico crpi inspiraciju iz nasleđa Tonino Lamborghini brenda, a rezultat je nekonvencionalan i snažan. Sa svojim mekim ivicama, dvobojnom strukturom koja se ponosi unutrašnjim crnom jezgrom i živopisnim spoljašnjim detaljima, Iconico simbolizuje kvalitet dizajna i estetiku, unoseći dodir luksuznog načina života u vaše toalete. Iconico izgleda futuristički ne samo zbog svoje avangardne estetike, već i zbog svog naprednog sistema osvetljenja i tehnološkog dizajna.

Iconico dolazi u nizu obojenih spoljašnjih ljuski kao što su narandžasta mat, kiselozelena mat, svetloplava mat, bela mat i crna mat, pružajući razne mogućnosti prilagođavanja. Sa cenom od skoro $13,000, Iconico donosi originalnost savremenog dizajna i vrhunske materijale na scenu.

Luxury Experience