Spoznajte regenerišuću moć vode uz pomoć novih duka tuševa

Konstantna potraga za estetskom čistoćom, kombinovana sa esencijalnim kriterijumima na polju inovacija, praktičnosti, pažnji posvećenoj detaljima i personalizaciju, pronalaze svoje najautentičniju ekspresiju u novoj tuš kabini sa potpisom duka brenda, acqua 5000 new…

Restilizovana u formi i suštini, koje otkrivaju novi i elegantni minimalizam, tuš kabina je sposobna da pojača čistoću linija dizajna, prefinjenost tehnike i svakodnevnog dobrostanja.

duka reinterpretira svoju ikoničnu tuš kabinu kako bi je transformisao u nešto još elegantnije i svrsishodnije, učinivši je sposobnom da ispuni prostor i postane njegova glavna karakteristika, zahvaljujući čistim i esencijalnim linijama.

U svoje dve verzije, sa ili bez zidnih profila, acqua 5000 new je obnovljena kada se radi o estetici i tehnologiji, redizajnirajući fleksibilnost kupatilskog prostora, istovremeno mu dajući novu funkcionalnost. Opremanje jednog kupatila ili wellness prostora tuš kabinom iz acqua 5000 linije označava povezivanje koncepta lepote sa konceptom komfora, higijene, pouzdanosti, izdrživosti, zdravlja i visokih performansi.

Nova tuš kabina je zahvaljujući svojim čistim linijama, minimalističkom dizajnu, mogućnostima personalizacije i izuzetnom kvalitetu postala nova ikona svoje sfere, koja će sa lakoćom odgovoriti na različite potrebe.