Opremite vaše kupatilo u stilu Zahe Hadid

Ukoliko ste u potrazi za vrhunskom keramikom, sanitarijama ili kadom za vaše luksuzno kupatilo, onda je Home Concept Porcelanosa pravo mesto za vas…

Kada kročite u Home Concept Porcelanosu, shvatićete da ste upravo pronašli savršeni deo koji vam nedostaje da završite svoj dekorativni pazl. Nemojte više tragati za idejama, one vas čekaju na Zrenjaninskom putu 92, u jedinom monobrend salonu PORCELANOSA Group u Srbiji, u okviru kompanije Energy net.

Vaša mala privatna oaza može biti uređena u minimalističkom, klasičnom, art deco ili modernom futurističkom stilu, a da biste se inspirisali i da bi vaš san o idealnom luksuznom kupatilu bio potpun, pomoćiće vam tim arhitekata iz Home Concept Porcelanose.

Premijum materijali iskombinovani sa spektakularnim dizajnom svetski renomiranih dizajnera su definitivno dobitna kombinacija. Nije teško postići fantastičan izgled kupatila kada raspolažete vrhunskim proizvodima, poput elemenata koje je dizajnirala Zaha Hadid - ime koje je garancija za dobar dizajn, kvalitet i inovaciju.

Zaha Hadid je učinila da arhitektura evoluira. Njen dizajn je redefinisao poimanje luksuza, jer ga karakteriše neverovatna elegancija i kompleksna jednostavnost. Zaha je prva žena koja je dobila Prickerovu nagradu za arhitekturu, što ne iznenađuje, jer je bila talentovana i posvećena vizionarka koju su često opisivali kao “Kraljicu oblika”.

VITAE nova serija Noken brenda, sadrži elemente koji su već na prvi pogled toliko prepoznatljivi i svojstveni Zaha Hadid spektakularnom dizajnu da ćete "Život" (Vitae) odmah poželeti da integrišete u svoje kupatilo. Fluidne linije ove kolekcije koje podsećaju na neprekidan protok vode koja je izvor života, su lajtmotiv ove luksuzne kolekcije. Apstraktne kompozicije, repertoar zakrivljenih i neočekivanih oblika, obdaren iznenađujućom dinamikom, su odličan izbor za vas koji tragate za kupatilom koje poseduje karakter i neponovljiv stil. Dizajn ove kolekcije emituje senzualnost koja poziva na čisto uživanje i relaksaciju, mesto gde se možete opustiti i meditirati na kraju stresnog dana.

Kade poseduju inkorporiranu kontrolu temperature, kao i protok vode sa opcijom ručnog tuša ili vodopada. Za totalni prirodni osećaj, kadu možete napuniti vodom koja se sliva poput vodopada u planinsku reku. Esencija Zaha Hadid dizajna nalazi se unutar svakog spektakularnog komada namenjenog kupatilu, bilo da se radi o elementima koji asociraju na gracioznost delfina ili raskošnom ogledalu sa antibakterijskom smolom, zahvaljujući kojoj se neće sakupljati vlaga.

Organizacija unutar kupatila je od vitalnog značaja, pa su idejna rešenja u vidu polica, fioka li držača za peškire pametno osmišljena ne narušavajući postojeću estetiku.  Proces izrade je ručni rad, pružajući ovim elementima dodatnu vrednost i zagarantovan kvalitet.

Kolekcija VITAE obuhvata sanitarije, kade, ogledala, toaletne šolje, bidee, lavaboe i kupatilske aksesoare dinamične estetike i avangardnog personalitija. Ispitujući beskrajne forme prirode i gracioznost vode koja uvek pronalazi svoj put, nastale su skulpturalne kreacije koje su vaš najbolji saveznik u postizanju modernog i luksuznog kupatilskog ambijenta.

Brend Noken specijalizovan je za kupatilske elemente sa jednim jedinim smislom - da u vaš prostor unese sofisticiranost i savršen dizajn visokog kvaliteta.

Posetite: HOME CONCEPT PORCELANOSA

O kompaniji

Home Concept Porcelanosa se nalazi u okviru kompanije Energy Net, koja je osnovana 1996. godine. Više od dve decenije, sa preko 200 zaposlenih, Energy net je regionalni lider u oblasti grejanja, klimatizacije, ventilacije, instalacione i sanitarne opreme sa preko deset miliona kvadratnih metara opremljenog prostora i preko milion zadovoljnih korisnika.

Energy Net je zastupnik širokog spektra proizvoda PORCELANOSA Grupe, koja je jedan od najznačajnijih proizvođača keramike u svetu. U svojoj ponudi poseduje keramičke pločice, kupatilski i kuhinjski nameštaj i opremu, staklene i kamene mozaike, prirodni kamen, parket. U okviru Porcelanosa Grupe postoji 8 fabrika: Porcelanosa, Noken, Venis, Gamadecor, Systempool, L'Antic Colonial, Butech i Urbatek, a sve brendove možete pronaći u salonu Home Concept Porcelanosa u Beogradu, na Zrenjaninskom putu 92.

Pored Porcelanosa Grupe, Energy Net je i ekskluzivni zastupnik kompanije Remeha - najpoznatijeg holandskog proizvođača kondenzacionih gasnih kotlova, kao i kompanije Gree - globalnog lidera u proizvodnji klimatizacione opreme. Uz njih se posebno izdvaja brend Bergen koji obuhvata široku paletu proizvoda iz oblasti grejanja i klimatizacije.